Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Traineeprogram för sjuksköterskor, Kirurgcentrum, Umeå

Publicerades: 25:e Juli 2018 Sista ansökningsdagen: 20:e Januari 2019


Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Kirurgcentrum Västerbotten är indelat i sektionerna bröst- och endokrinkirurgi, kärl, kolorektal, övre gastroenterologi samt urologi. Vi ansvarar för kirurgin i norra sjukvårdsregionen som omfattar de fyra nordligaste länen. Vi har vårdavdelningar, kirurgmottagning, endoskopi- och behandlingsavdelning, urologmottagning, paramedicinenheten samt sexologiskt centrum. På mottagningarna utför vi en del mindre operationer. På vårdavdelningarna arbetar vi med både pre- och postoperativ vård. Omvårdnaden präglas hos oss av en helhetssyn där många olika yrkeskategorier är engagerade och samarbetar för bästa resultat.

I samarbete med institutionen för kirurgisk och perioperativ vetenskap inom medicinska fakulteten vid Umeå universitet bedriver vi framgångsrik forskning med både kliniskt och prekliniskt fokus. Flera forskargrupper bedriver studier inom ämnesområdena cancer, kärlsjukdomar, metabolism och fetma, bukväggskirurgi samt bråckkirurgi. Forskning i olika projekt pågår parallellt med den kliniska vården och det finns möjligheter till vetenskaplig och yrkesmässig meritering. I vårt uppdrag ingår också utbildning och vi tar emot studenter inom flera olika yrkesgrupper. Vi har ett bra arbetsklimat och många upplever att det är mycket kompetent personal som arbetar på kirurgen. På kliniken bedrivs regelbundet internutbildningar för personalen, där duktiga föreläsare från Kirurgcentrum Västerbotten berättar om sitt specialområde. Vi har arbetstidsmodell 1 vilket innebär ett modifierat 3-3-schema.ARBETSUPPGIFTER
Kirurgcentrum driver ett tvåårigt kompetensutvecklingsprogram för nya sjuksköterskor.
Vårt traineeprogram fungerar som en förstärkt introduktion i vårdyrket. Du ingår i ordinarie personalstyrka och kommer att ha sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Åren ska ge dig goda förutsättningar att utveckla din roll och ditt ansvarstagande. Att ta del av olika verksamheter ger möjlighet till lärande och ökad kompetens.

Vi erbjuder en bred introduktion när anställningen börjar och vi fokuserar på fortlöpande handledning, både i grupp och enskilt under hela traineeprogrammet. Du får en egen mentor som har till uppgift att stödja och följa den din utveckling.

Programmet pågår i två år och består av arbete på våra tre vårdavdelningar samt inom vår öppenvård. Individuell planering av placering samt en plan för kommande teoretiska utbildningar sker löpande. Man deltar även i de internutbildningar som finns inom kliniken och inom VLL.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska med max ett års yrkeserfarenhet.
Stor vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Enligt avtal.

Klicka här för att söka jobbet

Västerbottens läns landsting, Kirurgcentrum Umeå

Yrkesområde:

Vård / Hälsa / Skönhet

Anställning:

Heltid

Antal platser:

4

Sista ansökningsdag:

20:e Januari 2019

Plats:

Umeå, Västerbotten

Fler annonser från samma företag

Underläkare till Urologen, Kirurgcentrum i Umeå Vård / Hälsa / Skönhet Västerbotten

Traineeprogram för sjuksköterskor, Kirurgcentrum, Umeå Vård / Hälsa / Skönhet Västerbotten

Aorta Screening-sjuksköterska, Kirurgcentrum, Umeå Vård / Hälsa / Skönhet Västerbotten

Liknande jobb på jobbaextra

Sjuksköterskor semestervik, Primärvården, Umeå Vård / Hälsa / Skönhet Västerbotten

Sommarjobb i Tandvården Vård / Hälsa / Skönhet Västerbotten

Sjuksköterskor semestervik, Primärvård Umeå kranskommun... Vård / Hälsa / Skönhet Västerbotten

Röntgensjuksköterskor, semestervik, Bild- och funktions... Vård / Hälsa / Skönhet Västerbotten

Skötare, semestervikariat 2019, Psykiatricentrum, Umeå Vård / Hälsa / Skönhet Västerbotten

Barnmorskor semestervikariat, Kvinnokliniken CFOG, UMEÅ Vård / Hälsa / Skönhet Västerbotten

Fysioterapeut/sjukgymnast semestervik, Åsele sjukstuga Vård / Hälsa / Skönhet Västerbotten

0.36046004295349