Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Mekanikkonstruktör till Knightec i Stockholm

Publicerades: 4:e Juli 2018 Sista ansökningsdagen: 20:e December 2018


I region East arbetar våra medarbetare med olika uppdragi Stockholm, Uppsala och Södertälje. För denna roll kommer din anställning utgår frånkontoret i centrala Stockholm där du antingen arbetar på uppdragute hos kund eller arbetar ifrån en av våra inhouse-Satelliter. Knightec East står inför en stor tillväxtresa och söker nu dig som är erfaren inom mekanikkonstruktion till vårt kontor i Stockholm.

Du har åtminstone 2 års erfarenhet inom produktutveckling från Försvars-, Fordons- eller Processindustrin. 3D-CAD som CatiaV5, NX eller CREO är du välbevandrad inom och du har arbetat med PDM-system samt tillverkningsprocesser. Vi ser även gärna att du har erfarenhet inom beräkning och framtagning av ritningar, har du dessutom arbetat med geometrisk dimensionering och tolerans.

Du ären engagerad och utåtriktad person med ett drivande, lösningsfokuserat och utvecklingsfokuserat förhållningssätt. Du brinner för skapande, problemlösning och du vågar utmana personer i din omgivning för att överträffa förväntningar. Samarbete känns naturligt och du tycker det är viktigt att dela med sig av kunskap och skapa relationer med kunder samt kollegor.

Du kommer arbeta medkonstruktion där du självständigt ansvarar för att driva, planera och koordinera konstruktionsarbetet för att nå uppsatta projektmål. Uppdragen utförs på plats hos kund eller inhouse på vårt kontor i Stockholm där du kommer att arbeta tätt ihop med andra.Du ansvar för alltifrån maskinutveckling och konstruktion till optimeringar/förbättringar och PLC-ärenden.

Som konsult hos Knightecär du en viktig kugge i vår tillväxtresa. Ny teknik förändrar världen snabbare än någonsin. Med spetskompetens skapar vi morgondagens lösningar för våra kunder. En bättre framtid handlar om att utveckla både människor och teknik. För det behövs breda perspektiv samt mångfald av kompetenser och synsätt. Vi är ett företag som rankas högt av våra medarbetare enligt Universums undersökning där vi kan titulera oss ett av Sveriges åtta mest attraktiva bolag. Vi lever i en teknikfokuserad miljö som är präglat av högt tempo, teamkänsla och trygghet.

Här under sommarenhoppas vi att du tar dig tid att vara ledig och ladda batterierna inför den stundande hösten, det gör definitivt vi. Det betyder dock att det kan ta lite längre tid än vanligt för dig att få respons på din ansökan.

Vi kommer vara bemannade under hela sommaren fast i mindre omfattning än vanligtvis så ställ gärna frågor och skicka in din ansökan - vi kommer vara tillbaka och i full fart vecka 33!


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Lön enligt överenskommelse

Klicka här för att söka jobbet

Knightec

http://knightec.se

Yrkesområde:

Teknik / Ingenjör / Drift

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

20:e December 2018

Plats:

Stockholm, Stockholm

Fler annonser från samma företag

Mjukvaruingenjör till Knightec - Göteborg Data & IT Göteborg

Senior kvalitetsingenjör inom Medicinteknik Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Kvalitetskonsult inom Medicinteknik Teknik / Ingenjör / Drift Göteborg

Mjukvaruingenjör till Knightec - Örnsköldsvik Data & IT Västernorrland

Produktutvecklare till Knightec i Västerås Teknik / Ingenjör / Drift Västmanland

Mjukvaruingenjör MATLAB/Simulink Teknik / Ingenjör / Drift Västernorrland

Mekanikingenjör till Knightec i Linköping Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Liknande jobb på jobbaextra

Student till socialt deltidsjobb hos Anticimex i Hägers... Teknik / Ingenjör / Drift Stockholm

JUNIOR ELMONTÖR TILL VÄXANDE BOLAG INOM FÖRNYBAR ENERGI Teknik / Ingenjör / Drift Stockholm

PERFEKT EXTRAJOBB Teknik / Ingenjör / Drift Stockholm

0.15293097496033