Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Barnskötare/Dagbarnvårdare

Publicerades: 3:e Juli 2018 Sista ansökningsdagen: 9:e December 2018


Det krävs att du kan planera dagarna på egen hand och du har ansvar för att aktivera barnen och stödja varje barn i deras utveckling. Trots att ditt dagliga arbete kommer att präglas av självständighet kommer du ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i vår verksamhet och även oss på FORMA. Du serverar hemlagad näringsrik mat och ansvarar även för daglig utevistelse.

Reggio Emilia – filosofin ligger till grund för vårt pedagogiska arbete inom FORMA Utbildning AB. Därför kommer FORMA ge pedagogisk handledning och stöd samt kompetensutveckling i olika former.

?Tjänsterna omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. ??För den här tjänsten måste du ha ett boende inom Malmö stad. Hemmet ska vara rökfritt och ha utrymme stort nog för lek och vila för alla barn. Det krävs också att ditt hem godkänns av oss för verksamheten.

Du har bra flyt i det svenska språket gällande både tal och skrift. Det är viktigt för att kunna stödja barnen i deras språkliga utveckling. Om du kan flera språk är det meriterande.
I tjänsten ingår viss form av dokumentation.

FORMA Utbildning söker dagbarnvårdare som vill bedriva pedagogisk omsorg i hemmiljö. Det skulle innebära att du tar hand om en mindre barngrupp i åldrarna 1–5. Du ska vara kreativ, glad och ha ett stort intresse för pedagogik och barns utveckling. Du är utbildad barnskötare eller har annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.


FORMA utbildning bedriver pedagogisk omsorg som erbjuder små barngrupper i hemmiljö, en trygg omsorg som stimulerar varje barns utveckling och fortsatta lust att lära. Det är ett alternativ till förskola. Vi har hög ambition att ta tillvara på mångfald och att ge barn förutsättningar för grundläggande respekt och aktning för varje människa oavsett bakgrund. Små barn kan bara knyta an till ett visst antal människor när de är små vilket är fördel med pedagogisk omsorg. Vi strävar efter att ge varje barn förutsättningar till förståelse för varandra och vår gemensamma miljö.


Varaktighet Tillsvidare


Ansökan skickas till info@formautbildning.se

Forma Utbildning AB

http://www.formautbildning.se

Yrkesområde:

Utbildning

Anställning:

Heltid

Antal platser:

5

Sista ansökningsdag:

9:e December 2018

Plats:

Malmö, Skåne

Fler annonser från samma företag

Barnskötare/Dagbarnvårdare Utbildning Skåne

0.3751060962677