Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Servicetekniker

Publicerades: 28:e Juni 2018 Sista ansökningsdagen: 15:e December 2018


Om tjänsten
I rollen som Servicetekniker kommer du att serva samt utföra reparationer på våra kaffe- och varuautomater. I ansvaret ingår även installationer av dessa automater. För att lyckas i rollen som Servicetekniker är elkompetens och dokumenterad elbehörighet ett krav. Detta är en spännande möjlighet för dig med ett tekniskt intresse, som brinner för service och som nu vill utmanas i ett internationellt bolag. Du kommer ansvara för den tekniska servicen till våra kunder i Linköping med omnejd. I denna roll utgår du hemifrån. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vem är du?
För att du ska lyckas i rollen bör du ha en god förmåga att arbeta metodiskt och självständigt. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande roll. Du bör vara självgående, trevlig och tycka om att ta ansvar. Som person är du noggrann och tycker det är viktigt att arbetet utförs med god kvalité och med en hög servicenivå. Vi ser att du har gymnasiekompetens med teknisk-/elteknisk inriktning och har grundläggande elkompetens. Att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på både engelska och svenska är meriterande. B-körkort är ett krav.

För alla oss som arbetar på Selecta gäller det att i alla lägen göra det vi kan för att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. Hos oss mäts du både på vad du gör och hur du gör det och det är därför viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Vinnande attityd, Integritet, Samarbete, Kundfokus, Arbete som utförs professionellt.

Selecta erbjuder:
En spännande utmaning i ett internationellt företag där vi anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med marknadsledande varumärken och spännande kunder som kommer att utmana dig och du dem. Vi är företaget för dig som sätter service och smak främst och naturligtvis så älskar du, precis som vi ett gott kaffe.

Intresserad?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann-Charlott Rickne, Service Manager, på 0709-8584 02. Sista ansökningsdag är 2018-08-15. Skicka gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan!


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Lön enligt överenskommelse

Klicka här för att söka jobbet

Selecta Sverige

https://www.selecta.se/

Yrkesområde:

Teknik / Ingenjör / Drift

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

15:e December 2018

Plats:

Linköping, Östergötland

Fler annonser från samma företag

Servicetekniker Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Servicekonsulenter med hög servicekänsla till Göteborgs... Försäljning / Butik Göteborg

Servicekonsulent Försäljning / Butik Östergötland

Servicekonsulent Extrajobb / Övrigt Östergötland

Servicekonsulent Försäljning / Butik Älvsborg

Servicekonsulent Försäljning / Butik Älvsborg

Servicekonsulent-anställning per timme vid behov Försäljning / Butik Örebro

Liknande jobb på jobbaextra

Sommarjobb: Kvalitet och Hållbarhet Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Sommarjobb: Montör Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

0.30617713928223