Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Legitimerade sjuksköterskor till Sofiagården på Södermalm

Publicerades: 25:e Juni 2018 Sista ansökningsdagen: 12:e December 2018


Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som jobbar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker flera legitimerade sjuksköterskor till Sofiagården
From 1 november kommer Vardaga driva Sofiagården. Vi söker därför dig som vill vara med från början och påverka samtutforma sjuksköterskerollen. Boendet ligger på Södermalm i ett trevligt kvarter med Vita Bergsparken som granne. Det är endastnågra minuters gångväg till Nytorget. Med kommunikationer tar manbusslinje 2 till hållplats Erstagatan eller busslinje 76 till hållplats Åsögatan. Sofiagården består av 50 lägenheter förlagda på 5 våningsplan, varav 30 platser med demensinriktning och 20 platser med somatisk inriktning. Medarbetarna berättar att "det är bra samarbete dem emellan och trevliga miljöer samt lagom stort äldreboende".

Certifiering via Demensakademin (LÄRA)
I samband med att vi börjar driva Sofiagården så ska boendet bli certifierat via Demensakademin. Det innebär att all personal få gå en tredagars utbildning. Samtidigt erbjuds närstående utbildning och vi ser över den fysiska miljön. Det finns också en utbildad reflektionshandledare (demensansvarig) vars uppgift är att påminna kollegor och koppla det som händer i vardagen till det personalen har lärt sig inom Demensakademin.

Behovsbaserat önskeschema
Vi har även behovsbaserat önskeschema vilket innebär att man kan önska sitt eget schema. Det kan ofta bli möjligt att t exlägga lediga dagar i samband med t ex skolavslutningar mm och därmed inte behöva semester.

Vardagas sjuksköterskenätverket
Som sjuksköterska ingår du även i Vardagas sjuksköterskenätverk och får möjlighet att möta fler kollegor i företaget i samband med föreläsningar mm.

Ditt uppdrag
Ditt uppdrag är att vara omvårdnadsansvarig sjuksköterska för ca 10-15 personerDu ingår i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och fysioterapeut. Ni arbetar tätt ihop och din roll i teamet är att handleda i omvårdnaden och att ansvara för att medicinska ordinationer följs. Teamet ska tillsammans skapa och bibehålla goda relationer med de boende, anhöriga och uppdragsgivare. I din roll ingår att regelbundet göra riskbedömningar ochuppföljningar samt att utveckla kvaliteten i verksamheten enligt Vardagas koncept.
Vi är öppna för heltid eller deltidstjänster och kan tänka oss att vara flexibla kring detta.


Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg. Du har ett professionellt och pedagogisk förhållningssätt och tycker om att arbeta i team. Arbetet kräver att du är självständig och kan ta beslut utifrån dina egna bedömningar. Du har god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder
Hos oss får du en arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutvecklingvia vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.


Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 2018-11-01
Sista ansökningsdag: 2018-08-31

För mer information kontakta:VerksamhetschefMadeleine Wahlström, tfn: 073377 59 00,E-post: madeleine.wahlstrom@vardaga.se

Facklig kontakt:
Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobil: 076-621 73 30, Mail: haralampos.kalpakas@vardaga.se

På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.vardaga.se/) www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Lön enligt överenskommelse

Klicka här för att söka jobbet

Vardaga

http://www.vardaga.se

Yrkesområde:

Vård / Hälsa / Skönhet

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

12:e December 2018

Plats:

Stockholm, Stockholm

Fler annonser från samma företag

Arbetsterapeut till Vardaga Helsingborg/Ängelholm Vård / Hälsa / Skönhet Skåne

Gruppchef inom HSL tillika legitimerad sjuksköterska ti... Admin / Ekonomi Skåne

Undersköterska till Vardaga Högalid Trelleborg Skåne

Undersköterska till Bäckagårdens vårdboende i Ängelholm Skåne

Gruppchef till Sveagatan Värmland

Köksbiträde Ånestads vårdboende, Linköping Extrajobb / Övrigt Östergötland

Sjuksköterska till Lindgården Vård / Hälsa / Skönhet

Liknande jobb på jobbaextra

Undersköterska extrajobb kvällar och helger Vård / Hälsa / Skönhet Stockholm

Specialistsjuksköterska, sjuksköterska, ambulanssjukvår... Vård / Hälsa / Skönhet Stockholm

Nyexaminerad Sjuksköterska som vill arbeta med akutsjuk... Vård / Hälsa / Skönhet Stockholm

0.15944600105286