Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Vi söker en Personlig Servicetekniker till Bra Bil Enköping

Publicerades: 19:e Juni 2018 Sista ansökningsdagen: 6:e December 2018


Vi söker en driven person med brinnande intresse för bilar. Tjänsten innebär att du utför service och bilreparationer på Volvo. Du säkerställer hela kundens behov och erbjuder på ett professionellt sätt den för kunden bästa lösningen genom fackmannamässiga bedömningar samt rådgivning. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Din ambition är att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål samt kundtillfredsställelse. Vi gärna ser kvinnliga sökanden.

Vem är du?
Som person är du biltekniskt intresserad. Du har alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt skapar goda kundrelationer, både interna och externa. Vidare är du social, positiv och uthållig samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser gärna att du är målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och minst två års erfarenhet som mekaniker. Har du dessutom arbetat med Volvo är det meriterande. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt har god allmän datavana. Som person är du flexibel och ordningsam. Du har förmåga att bygga relationer och skapa förtroende.

Du kommer dagligen att möta de viktigaste personerna hos oss – våra kunder! Därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi är på jakt efter dig som älskar att ge service som överträffar förväntningar. Som gillar att kombinera service i världsklass med försäljning. Du älskar mötet med kunden och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid en affärsmöjlighet i åtanke. Du ska vara förtroendeingivande, disciplinerad, social och ha förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer med våra kunder. Du blir en viktig del i strävan att bli branschens bästa bolag avseende kundnöjdhet. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar.

Om Bra Bil:
Bra Bil i Enköping är en auktoriserad återförsäljare av Volvo och ingår i Bra Bil Sverige koncernen. Företaget utgörs av två anläggningar; Enköping och Bålsta. Bra Bil finns även representerade i Göteborg och i Stockholmsregionen: Upplands Väsby, Kungsängen och Vallentuna. Bra Bil i Enköping är rankade som Topp 2 i Sverige avseende försäljningsprestation inom Svensk Volvohandel.

Välkommen med din ansökan!


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Lön enligt överenskommelse

Klicka här för att söka jobbet

Bra Bil

http://brabil.se

Yrkesområde:

Teknik / Ingenjör / Drift

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

6:e December 2018

Plats:

Enköping, Uppsala

Fler annonser från samma företag

Test- och Värderingsman till Upplands Väsby Admin / Ekonomi

Vi söker en Personlig Servicetekniker till Bra Bil Enkö... Teknik / Ingenjör / Drift Uppsala

Vi söker en servicesäljare till vår frontdisk till Bra ... Försäljning / Butik Göteborg

Liknande jobb på jobbaextra

Driftingenjör Driftcentralen Teknik / Ingenjör / Drift Uppsala

0.36164283752441