Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Ekonomiansvarig till Slottsträdgården Ulriksdal

Publicerades: 20:e Juni 2018 Sista ansökningsdagen: 7:e December 2018


Slottsträdgården Ulriksdal söker en erfaren och rutinerad ekonomiansvarig med övergripande ansvar för företagets administration. Både när det gäller ekonomi och personaladministrativa ärenden.Slottsträdgården Ulriksdal är en av Sveriges största och mest välrenommerade handelsträdgårdar. Det är också en upplevelseplats med ett unikt utbud som lockar människor från hela landet, liksom många utländska turister.

ArbetsuppgifterSom ekonomiansvarig har du helhetsansvar både strategiskt och operativt. Ett ansvar som omfattar det ekonomiska flödet i sin helhet – högt som lågt. Det innebär att du utför löpande rutinuppgifter men också ingår i ledningsgruppen för att utveckla verksamhetens innehåll och inriktning. Du har löpande administrativt stöd på alla nivåer – från VD, ledningsgrupp och respektive avdelning. Viktigt att du bidrar till lönsamhet och affärsmässighet. I uppdraget ingår också att bibehålla och utveckla organisationen till en fungerande enhet. Att sudda ut eventuella gränser och få alla medarbetare att samverka är en del i din vardag. Du odlar förstås en förändringsinriktad kultur och är öppen för utveckling och effektivisering.I rollen ingår personalansvar för fyra personer (två ekonomiassistenter, en IT-ansvarig och en marknadsförare) och du ingår som sagt i ledningsgruppen. Du rapporterar till VD för Slottsträdgården Ulriksdal.Följande arbetsuppgifter ingår:
- Redovisning och ekonomi
- Löpande redovisning och fakturering
- Redovisning av moms och skatter
- Avstämningar, bokslut, årsredovisning och deklaration
- Uppföljning och analys av resultat
- Budget
- Lagerredovisning
- Löneredovisning
- Statistik och annan löpande ekonomiadministration
- Löpande kontakt med revisorer, banker, försäkringsbolag etc.
- Sammanställning och presentation av ekonomisk och annan information till ledningsgrupp och personal
- Verksamhetsstyrning, nyckeltal, pedagogiska diagram
- Samordna rutiner i verksamheten och administrationen
- Skapa struktur för dokumentation
- Personaladministrativt stöd till chefer och personal
- Frågor kring pensioner, försäkringar, arbetsrätt
- Avtalshantering
- Övriga personalfrågor

KvalifikationerEtt krav för att axla rollen är att du har gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. God kunskap om ekonomiska flöden och flera års erfarenhet av ekonomiskt helhetsansvar från ett mindre eller medelstort företag. Helst med olika verksamhetsområden. Du får också gärna ha erfarenhet av personalledning. Och bör ha god kommunikativ och pedagogisk förmåga.
- Goda kunskaper i Office-paketet är ett måste.
- Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.
- Kunskap om systemen Navision och Quinix är meriterande.

Personliga egenskaperVi söker efter en trygg och pålitlig person som är noggrann och analytisk. Som person har du god social kompetens och är flexibel, prestigelös med hög integritet. Du har goda ledaregenskaper och pondus, är samtidigt en lyhörd och prestigelös lagspelare. Förmåga att strukturera ditt arbetssätt och sätta gränser är viktigt. Du är självklart förändringsbenägen, med starkt driv och initiativkraft. Gillar att vara delaktig i verksamheten. Sist men inte minst så brinner du för administration och siffror.Mer om Slottsträdgården UlriksdalÅrligen passerar omkring 600 000 besökare i mycket vacker miljö i Ulriksdals slottspark. Här bedrivs växthusodling, frilandsodling, försäljning av inomhus- och utomhusväxter samt trädgårdsdesign. Här finns även visningsträdgårdar och stort friland med självplock av blommor och grönsaker under sommarhalvåret. Allt ekologiskt odlat. Slottsträdgården Ulriksdal erbjuder också konferens och trädgårdscafé i slottsmiljö.Kulturen är serviceinriktad. Organisationen är platt med mycket hjärta och utan revirtänk. Vi strävar efter en öppen samverkan. Trivsel och omtanke värderas högt. Värdegrunden bygger på en positiv och prestigelös attityd, kreativitet, respekt och samarbete/lagarbete. Personalen är engagerad, brinner för det de gör och har roligt tillsammans. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och uppskattar en platt organisation utan revirtänk, respekterar allas kunskap och värdesätter god kvalitet, trivsel, omtanke och vackra miljöer. Du ska även verka (och tro på) en långsiktigt hållbar utveckling.Mer om tjänsten
- Tillsättning: Omgående
- Omfattning: Heltid
- Placering: Ulriksdal, Solna
- Uppdraget är ett ”hyrköpsuppdrag” och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till Ulriksdals Slottsträdgård om båda parters så önskar

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och våra kunder.

- AnställningsförmånerVi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Medryckande medarbetaraktiviteterVi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

- Hos oss blir du sedd och hördVi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.


Varaktighet 6 månader eller längre
Löneform Lön enligt överenskommelse

Klicka här för att söka jobbet

Andara

http://www.andara.se/

Yrkesområde:

Admin / Ekonomi

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

7:e December 2018

Plats:

Solna, Stockholm

Fler annonser från samma företag

Redovisningsansvarig till vår kund Exengo Admin / Ekonomi Stockholm

Redovisningsekonom till JWK i Liljeholmen Admin / Ekonomi Stockholm

Innesäljare med M3/Movex kompetens på deltid till Salts... Försäljning / Butik Stockholm

Löneadmistratör till Rengörare Näslund Admin / Ekonomi Stockholm

Ekonomi/kontorsassistent till RIBA

Ekonomiansvarig till Slottsträdgården Ulriksdal Admin / Ekonomi Stockholm

Se hit – är du i början av din karriär så har vi har to... Admin / Ekonomi Stockholm

Liknande jobb på jobbaextra

Receptionist till Adeccos studentpool! Admin / Ekonomi Stockholm

Extrajobba med läxhjälp, matematik, Österåkers kommun Admin / Ekonomi Stockholm

Kundfokuserad kreditbedömare till Nordea Finans Admin / Ekonomi Stockholm

Extrajobb som säljare Admin / Ekonomi Stockholm

Kaffeservicevärd på deltid till Nya Karolinska i Solna Admin / Ekonomi Stockholm

Ledigt extrajobb som junior ekonomiassistent! Admin / Ekonomi Stockholm

Extrajobba med läxhjälp, generell hjälp, Norrtälje Admin / Ekonomi Stockholm

0.23693108558655