Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Allmänspecialist till Trosa vårdcentral

Publicerades: 18:e Juni 2018 Sista ansökningsdagen: 15:e December 2018


Trosa vårdcentral

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas som läkare men du erbjuds också en möjlighet vara med och utveckla vårdcentralens arbete. Av Trosas 13.000 invånare har cirka 11 800 listat sig hos oss. Vi har BVC, psykosocial enhet samt SSIH-verksamhet och rehab enhet. Vi har också en lätt-akut öppen dagligen. Vårdcentalen i Trosa har 4,5 mil till närmsta sjukhus.

Vi är i dagsläget 45 anställda, en verksamhetschef, tre enhetschefer, tre ordinarie läkare, två ST-läkare, AT-läkare och cirka tre bemanningsläkare samt övriga personalkategorier.
Vi har nyligen gjort ett omfattande renoveringsarbete i våra lokaler vilket gör att vi till hösten kommer kunna erbjuda våra patienter nyrenoverade väntrum och flera fina behandlingsrum.

Dina arbetsuppgifter
Som allmänspecialist hos oss har du en bred lista av patienter från barn till äldre vilket ger stor variation i arbetet. Vi jobbar just nu med datumdoktorer men vår förhoppning är att inom kort kunna jobba med kontinuitet och erbjuda varje patient en fast läkarkontakt och för att lyckas behöver vi bli fler läkare.

I ditt dagliga arbete ingår patientbesök med allt från planerade besök så som årskontroller och uppföljningar vid diabetes, hjärtsvikt etc till att ta korta och ibland också akuta besök så som sårskador och olycksfall. I vår lätt-akut träffar du patienter med lättare besvär så som halsfluss, öroninflammationer, hudutslag etc.
Hos oss blir du en viktig lagspelare som jobbar nära i team med övriga kollegor. Vi ser gärna att du har vilja och möjlighet att handleda andra läkare.
Är du specifikt intresserad av att arbeta med SSIH ( specialiserad vård i hemmet) så har du möjlighet att arbeta enbart med detta uppdrag eller som en kombination med distriktläkararbetet.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare krävs specialistkompetens i allmänmedicin med specialistintyg från Socialstyrelsen. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.
Vi behöver dig som har tidigare erfarenhet från arbete i primärvården och på en vårdcentral.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför att du som person uppskattar sammarbete och har ett prestiglöst förhållningsätt. Du är flexibel, pålitlig och ansvarfull och har förmågan att jobba lösningsfokuserat även i stressiga situationer. Du bör liksom vi, alltid vara mån om att ge våra patienter ett gott bemötande.

Övrigt
Trosa är en pittoresk stad som ligger vid Sörmlandskusten, fyra mil norr om Nyköping och sju mil söder om Stockholm. Staden är mycket populär gällande inflyttning av barnfamiljer.Via kollektivtrafik tar man sig enkelt med Trosabussen som går regelbunden mellan Stockholm och Trosa på endast 55 minuter.

Trosaån rinner genom staden och hamnen är endast ett stenkast bort. Båt- och skärgårdslivet har mycket att erbjuda för den som önskar och det finns även två fina golfbanor, träningsanläggningar och goda vandringsmöjligheter.Trosa är en mycket turisttät ort främst sommartid.
Vi ser fram emot ett personligt möte där du får möjlighet att berätta vad du kan bidra med i vår utvecklingsfas.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Susanne Rehn Svensson, 072-14 50 426.
Fackliga företrädare nås via växeln, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Trosa vårdcentral!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-12-15.
Intervjuer kan komma att ske löpande.


Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahosossVi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Fast lön. Kollektivavtal finns.

Klicka här för att söka jobbet

Landstinget Sörmland

Yrkesområde:

Vård / Hälsa / Skönhet

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

15:e December 2018

Plats:

Trosa, Södermanland

Fler annonser från samma företag

Anestesisjuksköterska? Vi söker dig! Vård / Hälsa / Skönhet Södermanland

Vårdcentralen Strängnäs söker undersköterska Södermanland

Primärvårdsdietist i Eskilstuna Vård / Hälsa / Skönhet Södermanland

Distriktssköterska/ barnsjuksköterska till BVC Vård / Hälsa / Skönhet Södermanland

Två sjukgymnaster/fysioterapeuter till hydroterapi och ... Vård / Hälsa / Skönhet Södermanland

Operationssjuksköterska? Se hit! Vård / Hälsa / Skönhet Södermanland

Sjuksköterska/distriktssköterska till primärvården Vård / Hälsa / Skönhet Södermanland

Liknande jobb på jobbaextra

0.11887979507446