Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Vik. omsorgspersonal, stödassistent samt pers. assistenter i Mariestad

Publicerades: 26:e Juni 2018 Sista ansökningsdagen: 10:e December 2018


Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar. Mariestad har ett perfekt läge mellan Stockholm, Göteborg och Örebro. Med nära och snabba kommunikationer är det aldrig långt till storstäderna.


Bemanningsenheten rekryterar och förmedlar vikarier till Stöd och omsorg samt förskolan. Vi förmedlar arbetspass till resursteam bestående av tillvidareanställd personal, deltidsanställda som vill arbeta mertid samt timanställda vikarier som anställs för enstaka arbetspass.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är över 18 år och vill arbeta som timavlönad vikarie på en eller flera arbetsplatser inom vård och omsorg ex äldreboende, hemtjänst, personlig assistent, gruppbostad inom LSS eller socialpsykiatrin.

Du arbetar som timavlönad vikarie och du visar i din kalender på webben vilka tider du är tillgänglig och utifrån denna får du bokningar de dagar du erbjuds arbete via WinLas Bokningssystem på de arbetsställen där du är godkänd som vikarie.KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har adekvat omvårdnadsutbildning men även erfarenhet kan vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, ansvarstagande och ett empatiskt bemötande. Körkort är ett krav i flera av våra verksamheter och inom hemtjänsten måste du även kunna cykla. Du bör kunna utrycka dig väl i både tal och skrift samt ha datavana då bla dokumentationen sker via dator. För att jobba hos oss krävs att du fyllt 18 år

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i dina utbildningar och erfarenheter för det kan öka dina chanser till anställning. Bifoga en kopia på relevanta betyg och ev tjänstgöringsintyg samt uppge namn, arbetsplats och telefonnummer till minst en referent

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse. Vi anställer vikarier vid behov och sparar din sparar din ansökan så länge annonsen är aktuell. Är du därefter fortfarande intresserad av arbete gör du en ny ansökan i nästa annons. Du kan logga in och uppdatera din ansökan om du skaffar dig ytterligare kompetens eller erfarenhet innan ansökningstiden gått ut.

Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställning inom verksamheter där man arbetar med personer under 18 år krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Varmt välkommen med din ansökan!


Varaktighet 3 - 6 månader
Löneform Timlön

Klicka här för att söka jobbet

Mariestads kommun, Sektor ledning

http://mariestad.se/Mariestad/Startsida-Mariestad/Toppmeny/Naringsliv--Jobb/Lediga-jobb/

Yrkesområde:

Anställning:

Deltid

Antal platser:

100

Sista ansökningsdag:

10:e December 2018

Plats:

Mariestad

Fler annonser från samma företag

Vik. omsorgspersonal, stödassistent samt pers. assisten...

Vik Förskollärare alt Barnskötare

0.36726593971252