Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Vik Förskollärare alt Barnskötare

Publicerades: 26:e Juni 2018 Sista ansökningsdagen: 10:e December 2018


Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar. Mariestad har ett perfekt läge mellan Stockholm, Göteborg och Örebro. Med nära och snabba kommunikationer är det aldrig långt till storstäderna.

Bemanningsenheten rekryterar och förmedlar vikarier till Stöd och omsorg samt Förskolan. Vi förmedlar arbetspass till resursteam bestående av tillsvidareanställd personal, deltidsanställda som vill arbeta mertid samt timanställda vikarer som anställs för enstaka arbetspass.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är över 18 år och som vill arbeta som timavlönad vikarie inom förskolan på en eller flera arbetsplatser.

Du arbetar som timavlönad vikarie och du visar i din kalender i WinLas bokningssystem på webben vilka tider du är tillgänglig. Utifrån dessa erbjuds du arbete via på de förskolor där du är godkänd som vikarie.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har förskollärarexamen eller är barnskötare och har gått Barn och fritidsprogrammet men även annan erfarenhet kan vara meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, ansvarstagande och empatiskt bemötande. Det är viktigt att du är lyhörd inför barn, föräldrar och arbetskamrater.
Du måste lämna in utdrag från belastningsregistret

Det är viktigt att du skriver i dina utbildningar och erfarenheter noggrant i din ansökan för det ökar dina chanser till arbete.

ÖVRIGT
Vi anställer vikarier vid behov och sparar din ansökan så länge annonsen är aktuell och vi kontaktar dig om det blir aktuellt med anställning. Du kan logga in och ta bort eller uppdatera din ansökan om du får ny erfarenhet eller utbildning under ansökningstiden därefter får du göra en ny ansökan i nästa annons.

Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställning inom verksamheter där man arbetar men personer under 18 år krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknade.

Varmt välkommen med din ansökan!


Varaktighet 3 - 6 månader
Löneform Timlön

Klicka här för att söka jobbet

Mariestads kommun, Sektor ledning

http://mariestad.se/Mariestad/Startsida-Mariestad/Toppmeny/Naringsliv--Jobb/Lediga-jobb/

Yrkesområde:

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

10:e December 2018

Plats:

Mariestad

Fler annonser från samma företag

Vik. omsorgspersonal, stödassistent samt pers. assisten...

Vik Förskollärare alt Barnskötare

Liknande jobb på jobbaextra

Studentambassadör till Academic Work Örebro Försäljning / Butik Örebro

Extrajobb på terminal i Uppsala (natt/kväll)

Skötare, sommarvikariat, Motala med omnejd Vård / Hälsa / Skönhet Östergötland

Leklandsvärdar till Bromma

Parkeringsvakt med blick för människor Uppsala

Meriterande och kundnära extrajobb inom natur! Försäljning / Butik Västerbotten

Personliga assistenter sökes till vår vikariepool för b... Extrajobb / Övrigt Värmland

0.37438893318176