Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Ekonomiassistent på deltid till Doktor24

Publicerades: 13:e Juni 2018 Sista ansökningsdagen: 5:e Juli 2018


Söker du ett meriterande extrajobb inom ekonomi vid sidan av studierna? Doktor24 söker nu en ekonomiassistent på deltid som ska stärka upp deras team. Välkommen in med din ansökan då selektering sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en ekonomiassistent till Doktor 24 med start omgående!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Doktor24. Uppdraget kommer att vara på deltid och vara långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och att behovet kvarstår.

ARBETSUPPGIFTER
Hos Doktor24 jobbar ca 20 personer och som ekonomiassistent kommer du att rapportera till den kommersiella chefen. Dina arbetsuppgifter kommer främst innebära att sammanställa underlag för utfakturering samt övrig ekonomiadministration där din hjälp behövs som mest.

Tjänsten passar dig som söker ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. I och med att rollen är på deltid ser vi gärna att du även är flexibel och har möjlighet att arbeta varierade dagar.

VI SÖKER DIG SOM
* I dagsläget studerar ekonomi på högskola eller universitet


* Har tidigare arbetslivserfarenhet och är bekväm i en administrativ roll
* Har god dator- och systemvana
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal och skrift


Det är meriterande om du…


* Har erfarenhet från liknande roll sedan tidigare


Som person är du snabblärd och orädd. Du tar dig gärna an utmaningar och frågar gärna om hjälp om det är något du inte förstår. Vidare ser vi att du är självgående i ditt sätt att arbeta samtidigt som du trivs med att jobba i team. Vid denna rekrytering kommer vi lägga större vikt vid dina personliga egenskaper än erfarenheten du har med dig sedan tidigare.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, långsiktigt
* Placering: Klarabergsviadukten 63
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Doktor 24 önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Doktor 24 startades 2016 och drivs av bolaget Aleris X AB. Doktor24 tror på att vården fungerar bäst när den digitala och den fysiska vården samarbetar. Många ärenden går bra att lösa i ett digitalt möte, men ibland är det bättre att träffa en läkare fysiskt. Då får du möjlighet att enkelt boka tid på en vårdcentral direkt i deras app. Detta är möjligt då Doktor24 samarbetar med vårdcentraler och närakuter, just nu i Stockholmsregionen och centrala Gävleborg. Deras läkare är handplockade för sin breda kompetens och långa erfarenhet. Doktor24 är redo att hjälpa dig dygnet runt, oavsett besvär.


Varaktighet 6 månader eller längre
Löneform Enligt avtal

Klicka här för att söka jobbet

Academic Work

http://www.academicwork.se

Yrkesområde:

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

5:e Juli 2018

Plats:

Stockholm

Fler annonser från samma företag

Butikssäljare till Solar Försäljning / Butik Norrbotten

Bli IT-konsult efter 12 veckor genom Academy Data & IT Östergötland

Bli IT-konsult efter 12 veckor genom Academy Data & IT Östergötland

Servicerådgivare med omgående start! Försäljning / Butik Jönköping

Sälj- och marknadskoordinator till Atea i Stockholm Försäljning / Butik Stockholm

Lär ut framtidens teknik på Curt Nicolin Gymnasiet! Utbildning Östergötland

Mjukvaruutvecklare till Tieto Data & IT Kalmar

0.33284401893616