Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Lagermedarbetare till Elektroskandias logistikcenter

Publicerades: 15:e Maj 2018 Sista ansökningsdagen: 25:e Maj 2018


Nu söker vi dig som är student och intresserad av att arbeta heltid under sommaren som projektpackare på Elektroskandia med möjlighet till fortsättning på deltid till hösten. Har du erfarenhet av att arbeta med inom lager sedan tidigare, och trivs med att jobba med kvalité och kunden i fokus? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Elektroskandias räkning 3 projektpackare till deras logistikcenter i Örebro. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Elektroskandia. Du kommer att arbeta heltid under sommaren med möjlighet att sedan kunna arbeta extra vid behov, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kan arbeta heltid under sommaren för att täcka upp för den ordinarie personalens semesterledighet. Du kommer att ingå i ett team som hanterar kundunika leveranser där man packar efter kundernas specifika instruktioner och önskemål. Du kommer att introduceras till arbetet under ett par dagar i veckan under maj och juni månad för att sedan jobba heltid under sommaren enligt överenskommelse. Under introduktionen kommer du att få en presentation om företaget, utbildas i interna affärssystem samt introduceras till arbetsuppgifterna.

Du kommer till exempel att:


* Hantera orders i datasystem och utgå från listor vid packning
* Packa och märka leveranser efter kundens önskemål
* Bygga specialanpassade pallar och lådor för att möta kundernas behov


Som projektpackare är du en del av en leveransorganisation där kvalité och noggrannhet är ledord och kundens behov står i fokus. Du har god systemvana och kan snabbt lära dig nya system. För att kunna hantera arbetet krävs att du har god struktur.

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av att jobba på lager/terminal sedan tidigare


* Du studerar på eftergymnasial nivå och har ett flexibelt schema så att du kan jobba 2 pass i veckan på vardagar under terminerna, samt heltid under sommaren
* Du har truckbehörighet A1-4 och B1-4
* Du har tidigare erfarenhet av att jobba med service och kunder


Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem sedan tidigare

Som person är du kvalitetsmedveten, strukturerad och har ett stort kundfokus i ditt arbete. Vi tror även att du trivs med att arbeta i affärssystem och att använda datorn som ett naturligt verktyg för att utföra dina arbetsuppgifter. Självklart trivs du att arbeta med kollegor och har en god förmåga att bemöta kunder. Elektroskandia strävar efter att skapa goda relationer med sina kunder och ett ömsesidigt förtroende, något även du brinner för.

Start och omfattning: enligt överenskommelse på deltid under maj/juni, därefter heltid fr o m midsommar till andra halvan av augusti med möjlighet till fortsättning på deltid till hösten

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Elektroskandia, Lindvallsgatan 1 Örebro

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Elektroskandia marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Deras position mellan tillverkare och slutkund leder till att dem vill vara mycket mer än en passiv länk i en kedja. Elektroskandia strävar efter att med deras system och deras erfarenhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i kundernas inköps- och säljorganisation. Förutom att erbjuda det bredaste sortimentet, har Elektroskandia ett högt fokus på sina specialanpassade logistiklösningar.


Varaktighet 6 månader eller längre
Löneform Enligt avtal

Klicka här för att söka jobbet

Academic Work

http://www.academicwork.se

Yrkesområde:

Industri / Transport

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

25:e Maj 2018

Plats:

Örebro, Örebro

Fler annonser från samma företag

Sälj- och marknadskoordinator till Atea i Stockholm Försäljning / Butik Stockholm

Nätverkstekniker till DXC Technology i Linköping Data & IT Östergötland

Lär ut framtidens teknik på Curt Nicolin Gymnasiet! Utbildning Östergötland

Ekonomistudent till långsiktigt uppdrag på Länsförsäkri... Admin / Ekonomi Stockholm

Junior projektledare sökes till Install AB i Piteå! Data & IT Norrbotten

Projektingenjör inom Digital projekthantering till Traf... Bygg / Hantverk Stockholm

Customer Success Manager till EC Software Data & IT Stockholm

Liknande jobb på jobbaextra

Sommarjobb som terminalarbetare på Bring Express Industri / Transport Örebro

Produktionsmedarbetare till sommarjobb med chans till f... Industri / Transport Örebro

Student till deltidsuppdrag som lagermedarbetare på Arb... Industri / Transport Örebro

Bengts åkeri söker fjärrbilsförare Industri / Transport Örebro

Processoperatör inom skumglastillverkning Industri / Transport Örebro

Sommarvikariat Budbil Industri / Transport Örebro

Ledigt jobb inom mekanisk tillverkning Industri / Transport Örebro

0.19531798362732