Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Världsledande WoodEye söker globetrotter med teknikintresse!

Publicerades: 14:e April 2018 Sista ansökningsdagen: 4:e Maj 2018


Vill du arbeta i ett företag med produkter i teknikens absoluta framkant? WoodEye med huvudkontor i Linköping erbjuder sina kunder en högkvalitativ skanner för den moderna träindustrin runt om i världen.

Nu söker vi ytterligare en Servicetekniker som vill vara en del av WoodEyes team!

Om rollen

Som Servicetekniker hos oss kommer du att bli expert på WoodEye-skannern. I början av din anställning kommer du att få tillbringa många timmar med att lära dig våra produkter, följa med våra duktiga Applikationsingenjörer när de håller utbildningar och våra befintliga Servicetekniker ute hos kund. I rollen som servicetekniker på Woodeye kommer du att få användning av ditt pass och få se våra kunders verksamhet på olika platser i världen. Flygplatser, hyrbilar och hotell blir din vardag och du trivs med livet i en väska. Känner du dig lite ensam får du mer än gärna lära känna våra kunder lite närmare.   

Du kommer att tillhöra ett team som tillsammans ansvarar för installationer och eftermarknad hos WoodEyes kunder. Arbetet drivs ofta i projektform där du tillsammans med andra funktioner stöttar våra kunder med din kompetens. I rollen kommer du att få hantera felsökningar, konfigurationer och installationer. Du blir en teknisk allkonstnär som hanterar allt ifrån hårdvara så som optik, elektronik och mekanik som programvara och årliga serviceuppdrag. Din utgångspunkt blir vårt kontor i Linköping och du kommer att landa hos oss mellan dina resor. På kontoret administrerar och dokumenterar du dina serviceärenden samt planerar dina kommande utflykter. Du har frihet att planera din vardag själv och väljer i vilka intervall som passar att vara iväg, självklart i dialog med våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt intresse för teknik och ser dig själv som en flexibel och trygg person. Om du har tidigare erfarenhet av rollen som servicetekniker ser vi det som mycket positivt. Du är social och gillar att träffa nya människor och har inga problem med att göra dig förstådd på engelska. Behärskar du fler språk än så, exempelvis tyska är det mycket meriterande. Vidare är du strukturerad och har lätt för att kommunicera med andra människor. Du behöver inneha B-körkort. 

Varför WoodEye?

Som Servicetekniker på WoodEye får du en unik möjlighet att få se dig om i världen och arbeta i ett företag i teknikens framkant. WoodEye startades 1987 och är en världsledande leverantör av system för kvalitetsstyrning och processkontroll med fokus på vidareförädlande inom träindustrin. Deras framgång är baserad på ett starkt team och ständig utveckling av sina produktserier. WoodEye har 38 anställda, omsätter ca 75 MSEK och har sitt huvudkontor i Linköping.

Företaget utvecklar och tillverkar WoodEye-skannern och erbjuder sina kunder den effektivaste tekniken till den vidareförädlande träindustrin världen över. En Woodeye-skanner inspekterar och mäter alla typer av defekter i trä och tillförsäkrar enhetlig kvalité i extremt höga hastigheter med minimalt spillvirke. WoodEye-skannern med sin unika detektion och användarvänlighet är idag den självklara marknadsledaren inom modern träindustri.Intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på WoodEye. Du kan nå mig på mia.neander@eissrekrytering.se eller 0702-43 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 4 maj 2018.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Fast lön

Klicka här för att söka jobbet

Tekniknörd, detektiv, upptäcktsresande - bli vår nya Servicetekniker!

Yrkesområde:

Teknik / Ingenjör / Drift

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

4:e Maj 2018

Plats:

Linköping, Östergötland

Fler annonser från samma företag

Världsledande WoodEye söker globetrotter med teknikintr... Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Liknande jobb på jobbaextra

Sommarjobb måleri Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Siemens i Finspång söker sommarjobbare inom logistik/le... Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Sommarjobbare inom administration och logistik sökes! Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Extrajobbare sökes! Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Ambulerande konsulter sökes till Adeccos uthyrningsverk... Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Studerar du inköp eller logistik? Sök då sommarens roli... Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Studerar du inköp eller logistik? Sök då sommarens roli... Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

0.61746907234192