Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Teamledare Telia Field Sales

Publicerades: 12:e Mars 2018 Sista ansökningsdagen: 26:e Mars 2018


Som Teamledare på Tradecom (Telia Field Sales) kommer du att leda ett familjärt team med fokus på personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp och leda ditt team. Du kommer att vara delaktig i rekryteringen, samt planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Projektledare. Självklart har vi säljtävlingar och teamaktiviteter varje månad. Såväl som upptaktsmöten och utbildningar hos Telia i Sveriges modernaste kontorslokaler.. All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning. Ni utgår från Stockholm och reser tillsammans över hela landet där ni besöker ”varma” kunder och erbjuder Telias fibertjänster. Vi har även ett tight samarbete med Teliabutikerna runt om i landet och genomför tillsammans kampanjer och promotions. Du kommer även att få möjligheten att delta vid och hålla informationsmöten för samfälligheter och föreningar.
Du skall inneha B-körkort.


Är du driven, strukturerad och älskar försäljning? Då kan det vara just dig vi söker! I rollen som Teamledare på Telia Field Sales finns det tydliga inslag av entreprenörskap. Du kommer leda ett team på 5 personer och arbeta med direktförsäljning av Telias tjänster. Vi tror att du är resultatinriktad och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Du trivs med att arbeta i ett team, resa och ha roligt på jobbet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av fältförsäljning, dörrförsäljning eller event gärna i en ledarroll! Men det viktigaste för oss är att du har ett starkt driv, högt engagemang, är villig att jobba hårt, är självständig och motiveras av högt uppsatta mål. Med andra ord hoppas vi att du är en person som trivs med variation, älskar att träffa nya människor och motiveras av att få leverera en kundupplevelse i världsklass.
Vi tillhandahåller allt för att du och ditt team ska kunna lyckas så bra som möjligt, däribland: tjänstebil i teamet, surfplatta, profilkläder och erfarna säljcoacher som hjälper dig och ditt team att utvecklas. För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärsteg och goda möjligheter att utvecklas inom företaget eller gå vidare direkt till olika tjänster inom Telia Company.
Telias värderingar Dare, Care, Simplify är grunden i det vi gör. ”Dare to lead by engaging with our customers and challenging ourselves Care for our customers by providing solutions that are adapted to their needs Simplify our teamwork by transparent communication, active collaboration and knowledge sharing Why? We´re changing the industry, we´re digitalizing society, we´re creating the New Generation Telco to bring the world even closer – on the customers terms. That´s the next chapter in our story, what´s yours?”


Tradecom är ett ledande företag inom fältförsäljning i Sverige och samarbetar med Telia sedan flera år tillbaka. Mångfald berikar vår affärsverksamhet och vår kultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika! Välkommen till oss!


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Arbetsdagar som framförallt är förlagt på eftermiddagen. Fast lön + generös provision + tick på dina säljare. Våra säljare teamledare mellan 40 000 - 100 000kr/ månaden. En kollektivansluten arbetsplats. Vi står för resor samt boende.


Ansökan skickas till benjamin@tradecom.se

TRADECOM SCANDINAVIA AB

http://www.tradecom.se

Yrkesområde:

Admin / Ekonomi

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

26:e Mars 2018

Plats:

Norrköping, Östergötland

Fler annonser från samma företag

Teamledare Telia Field Sales Admin / Ekonomi Gävleborg

Teamledare Telia Field Sales Admin / Ekonomi Södermanland

Är du Telias nästa stjärnsäljare? Försäljning / Butik Gävleborg

Fältsäljare Nordic Green Energy Försäljning / Butik Gävleborg

Teamledare Telia Field Sales Admin / Ekonomi Stockholm

Teamledare Telia Field Sales Admin / Ekonomi Stockholm

Teamledare Telia Field Sales Admin / Ekonomi Stockholm

Liknande jobb på jobbaextra

Handläggare ekonomi till Polisens administrativa center... Admin / Ekonomi Östergötland

Meriterande sommarjobb för junior ekonomiassistent Admin / Ekonomi Östergötland

Servicehandläggare för sommarjobb i Norrköping och Mota... Admin / Ekonomi Östergötland

FOREX Bank i Norrköping söker säljare för sommar- och e... Admin / Ekonomi Östergötland

Manpower söker administratör i Skänninge Admin / Ekonomi Östergötland

Bemanningsassistent, tim- och sommarvikariat Admin / Ekonomi Östergötland

Vårdadministratör, sommarvikariat, Linköping med omnejd... Admin / Ekonomi Östergötland

0.23992896080017