Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Administrativ assistent till hotell och restaurangbranschens yrkesråd

Publicerades: 13:e Mars 2018 Sista ansökningsdagen: 2:e April 2018


Vi söker nu dig som är student idag och vill ha ett meriterande extrajobb på sidan av dina studier på 50%. Vi ser gärna att du trivs med att jobba administrativt, är självgående och initiativtagande. Samt att du har ett flexibelt schema i skolan där du har möjlighet att kombinera halvtidsjobb med dina studier. Nu söker UHR en verksamhetschefsassistent som ska stötta verksamhetschefen i det dagliga arbetet. Vill du få meriterande erfarenhet samtidigt få ett utvecklande arbete på sidan av dina studier? Då är den är tjänsten för dig. Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en administrativ assistent till UHR (Hotell & Restaurangbranschens gemensamma yrkesråd) med start omgående. Uppdraget är på 50% måndag till fredag mellan klockan 08:00-17:00. Du planerar arbetsdagarna tillsammans med verksamhetschefen men en fördel är att du kan jobba halvdagar måndag till fredag.

UHR är besöksnäringens utbildningsråd. De har sakkunskaperna som driver branschens utveckling framåt. Med dersas samlade kompetens arbetar de för att höja branschutbildningarnas status. UHR driver att utbildningarna inom hotell- och restaurangbranschen ska prioriteras och hålla hög kvalitet

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos UHR. Uppdraget kommer att vara på deltid och uppdraget sträcker sig tillsvidare.

ARBETSUPPGIFTER
Som administrativ assistent kommer du att vara verksamhetschefens högra hand och stötta henne i många administrativa uppgifter. Detta är en tjänst där du kommer att få mycket eget ansvar och underlätta arbetet för verksamhetschefen som du jobbar emot. Det är positivt om du har ett intresse för it och webb då en viss del av arbetet innefattar att uppdatera hemsidan.

Du kommer till exempel att:


* Administrera restaurangbranschens valideringsverktyg
* Ta fram statistik
* Uppdatera hemsidan
* Ta fram underlag till seminarium och presentationer
* Enklare ekonomiska uppgifter som att ta fram fakturaunderlag


Tjänsten passar dig som är självgående och trivs i en tjänst när det är mycket och göra och där det ligger på ditt bord att saker blir löst, inte alltid utefter tydliga riktlinjer och ramar. Du kommer växa i tjänsten under tidens gång och få fler arbetsuppgifter under arbetets gång. Det här är ett perfekt extrajobb för dig som vill få meriterande erfarenhet på sidan av dina studier.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som


* Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% och har minst två års studier kvar
* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Någon form av administrativ erfarenhet
* Goda kunskaper i Office paketet


Det är meriterande om du


* Har erfarenhet av webbpubliceringsverktyg


Som person är du självgående och vågar ta egna initiativ. Du tycker att det är kul att jobba med webb och vill utvecklas inom det området.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid 50% kontorstider
* Placering: Centrala Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UHRs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


Varaktighet 6 månader eller längre
Löneform Enligt avtal

Klicka här för att söka jobbet

Academic Work

http://www.academicwork.se

Yrkesområde:

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

2:e April 2018

Plats:

Stockholm

Fler annonser från samma företag

Få inblick i att vara egenföretagare. Administrativt st... Admin / Ekonomi Gävleborg

Administrativt ledningsstöd till vår kund i Gävle Admin / Ekonomi Gävleborg

Student som vill ha praktisk erfarenhet av rekrytering? Admin / Ekonomi Östergötland

Vass projektkoordinator sökes till H&M! Admin / Ekonomi Stockholm

Vill du vara med och utveckla nya 5G-nätet? Data & IT Örebro

Säkra upp sommarjobbet på Arlanda flygplats! Industri / Transport Stockholm

Projektingenjör till Vossloh i Örebro Bygg / Hantverk Örebro

Liknande jobb på jobbaextra

Sommarvikariat som customer contact på Epiroc Försäljning / Butik Örebro

Butikssäljare till Circle K Varberg Nord extra vid beho... Försäljning / Butik Halland

Extrajobb som truckförare till AAK Industri / Transport Blekinge

SOMMARJOBB SERVITRIS/SERVITÖR Hotell / Restaurang Göteborg

Sommarvikariat på Sarvträsk äldreboende Stockholm

Semestervikarier sökes till Grängesberg Industri / Transport Dalarna

Personlig assistent till kvinna i Västerås Extrajobb / Övrigt Västmanland

0.20924592018127