Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Junior HR- och löneadministratör till Trimble

Publicerades: 13:e Mars 2018 Sista ansökningsdagen: 9:e April 2018


Har du nyligen avslutat dina studier inom HR/Lön och vill arbeta på ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Hos Trimble får du möjlighet att påbörja din karriär med mycket erfarna och kompetenta kollegor inom området. Tjänsten är kombinerad med HR-administration och löneadministration och framöver finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom HR på företaget. Är du en strukturerad och noggrann person som vill arbeta med administration men också har ett stort intresse för människor och HR-området – läs då vidare!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en junior HR- och löneadministratör till Trimble. HR- och löneavdelningen idag består av en HR-chef och två ytterligare personer. HR-avdelningen arbetar brett med löneadministration, rekrytering och introduktion, chefsstöd, ledarskap, arbetsrätt, arbetsmiljö och friskvård. Nu utökas teamet med en person som kommer att arbeta kombinerat inom HR- och löneområdet. På sikt finns goda möjligheter att utvecklas, framförallt inom HR-området.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Trimble.

ARBETSUPPGIFTER
Som HR- och löneadministratör kommer du arbeta med administration både kring lön och HR för den svenska organisationen Trimble AB med knappt 300 anställda.

Du kommer till exempel att:


* Arbeta med administration av löner i systemet Agda
* Arbeta med administration av anställda i HR-systemet Workday
* Arbeta med övrig HR-administration


Tjänsten passar dig som nyligen tagit examen från en eftergymnasial utbildning inom HR alternativt inom löneadministration och med stort intresse för HR-området. Du vill utvecklas inom området och trivs i ett arbete där du har mycket kontakt med andra människor samtidigt som du uppskattar administrativt arbete. Du har antagligen arbetat med något relaterat till HR och/eller lön tidigare, exempelvis på ett extrajobb vid sidan av dina studier. På Trimble får du möjlighet att lära dig HR- och lönearbetet av mycket kompetenta medarbetare i en familjär och prestigelös atmosfär.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en kandidatexamen inom HR, beteendevetenskap eller liknande, alternativt en YH-utbildning inom löneadministration och med ett mycket stort intresse för HR


* Har erfarenhet av att arbeta med löneadministration
* Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift eftersom du kommer att arbeta på båda språken


Det är meriterande om du:


* Har någon tidigare erfarenhet av att arbeta med HR


Som person är du social och kommunikativ med en god samarbetsförmåga eftersom du kommer ha många kontaktytor både inom och utom företaget. Du lägger stor vikt vid service, har en positiv inställning och driver dina arbetsuppgifter framåt samt tar initiativ till förbättringar och utveckling. Eftersom du kommer att arbeta brett och ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt ställs krav på en god struktur och förmåga att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vidare är du ansvarstagande, kvalitetsmedveten och sätter stor vikt vid noggrannhet.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Snarast, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, visstidsanställning på 12 månader med goda chanser till förlängning och eventuellt också tillsvidareanställning
* Lön: Månadslön enligt överenskommelse. Tjänsten är junior och både ansvarsområden och löneläge kommer att återspegla detta.
* Placering: Danderyd, strax utanför centrala Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trimbles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Trimble AB är den svenska delen av den internationella Trimble-koncernen. Verksamheten är inriktad på utveckling samt produktion av världsledande högteknologiska elektrooptiska mätsystem för lantmäteri, bygg- och anläggningsindustri. På HR- och löneavdelningen i den svenska organisationen arbetar idag tre personer men tack vare expansion och goda resultat söker vi efter den fjärde. Vi ser fram emot din ansökan!


Varaktighet 6 månader eller längre
Löneform Enligt avtal

Klicka här för att söka jobbet

Academic Work

http://www.academicwork.se

Yrkesområde:

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

9:e April 2018

Plats:

Stockholm

Fler annonser från samma företag

Få inblick i att vara egenföretagare. Administrativt st... Admin / Ekonomi Gävleborg

Administrativt ledningsstöd till vår kund i Gävle Admin / Ekonomi Gävleborg

Student som vill ha praktisk erfarenhet av rekrytering? Admin / Ekonomi Östergötland

Vass projektkoordinator sökes till H&M! Admin / Ekonomi Stockholm

Vill du vara med och utveckla nya 5G-nätet? Data & IT Örebro

Säkra upp sommarjobbet på Arlanda flygplats! Industri / Transport Stockholm

Projektingenjör till Vossloh i Örebro Bygg / Hantverk Örebro

Liknande jobb på jobbaextra

Sjuksköterskor/specialistutb sjuksköterskor, sommarvika... Vård / Hälsa / Skönhet Värmland

Sommarvik/Timsjuksköterska till Fridhemmet servicehus p... Vård / Hälsa / Skönhet Stockholm

Barnvakt/Nanny Extrajobb Jönköping Hok sporadiskt vid b... Extrajobb / Övrigt Jönköping

Ledigt jobb som Ordermottagare i Skärplinge Försäljning / Butik Gävleborg

Sjuksköterskor/specialistutb sjuksköterskor, sommarvika... Vård / Hälsa / Skönhet Värmland

Servisjobb varannan helg och extra vid behov på Ånnabod... Hotell / Restaurang Örebro

Serveringspersonal till Sobi Hotell / Restaurang Örebro

0.19956684112549