Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Sjuksköterska - Vill du arbeta på en ovanligt spännande mottagning?

Publicerades: 12:e Februari 2018 Sista ansökningsdagen: 21:e Februari 2018


Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Verksamhets- och arbetsbeskrivning

Dialysmottagningarna har ett stort fokus på att ta tillvara patientens egenvårdsförmåga.

Mottagningarna arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, med fokus på patientutbildning och patienternas delaktighet för att leva ett så gott liv som möjligt med kronisk sjukdom.

Mottagningarna bemannas med sjuksköterskor och nu söker vi nya kollegor. Vi söker dig som har tidigare erfarenheter från vården eller som kommer direkt från sjuksköterskeutbildning. Mottagningarna bedriver verksamhet veckans alla dagar, både dag och kväll, samt med tjänstgöring var fjärde helg.

Som anställd hos oss får du cirka åtta veckors upplärning med en erfaren sjuksköterska som sedan fungerar som din mentor. Varje tisdagsmorgon har våra avdelningslärare eller en extern föreläsare fortbildning. Du kommer även ha möjlighet till utbildning i Njurmedicinska sjukdomar och omvårdnad på 22,5hp, avancerad nivå på Göteborgs Universitet.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från akutsjukvård och dialys. Har du erfarenhet av projektledning och processarbete är detta meriterande. Du är samarbetsvillig, flexibel och har ett tekniskt intresse. Vi letar efter någon som kan komplettera vårt arbetslag och fokus kommer att läggas på personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så ansök redan idag!

Varmt välkommen!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i en extra satsning, vårt Kliniska basår. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktiskt träna moment hos Simulatorscentrum. Dessutom ingår att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens. Läs mer om basåret via denna länk: https://www2.sahlgrenska.se/sv/SU/Jobb-och-framtid/Kliniskt-basar/


Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Individuell lönesättning

Klicka här för att söka jobbet

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Njurmedicin, Dialysmottagning 254/255

Yrkesområde:

Vård / Hälsa / Skönhet

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

21:e Februari 2018

Plats:

Göteborg, Göteborg

Fler annonser från samma företag

Sjuksköterska - Vill du arbeta på en ovanligt spännande... Vård / Hälsa / Skönhet Göteborg

Liknande jobb på jobbaextra

Sommarvikariat - Röntgensjuksköterska Vård / Hälsa / Skönhet Göteborg

Vi öppnar ny Minutklinik i Högsbo! Vård / Hälsa / Skönhet Göteborg

Sommarvikariat - Psykiatrisjuksköterska Vård / Hälsa / Skönhet Göteborg

Sommarvikariat - Barnsjuksköterska Vård / Hälsa / Skönhet Göteborg

Sommarvikariat - Arbetsterapeut Vård / Hälsa / Skönhet Göteborg

Leg. fysioterapeut/ sjukgymnast till sommarvikariat i C... Vård / Hälsa / Skönhet Göteborg

Sommarvikariat – Skötare Vård / Hälsa / Skönhet Göteborg

0.3614399433136