Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Student som vill ge service i världsklass till Nya Karolinska i Solna

Publicerades: 12:e Januari 2018 Sista ansökningsdagen: 6:e Februari 2018


Är du student och vill du jobba på ett av Europas mest hållbara universitetssjukhus? Brinner du för att ge service i världsklass, är studerande och har möjlighet att jobba minst två pass i veckan samt varannan lördag? Nu söker vi dig som vill jobba som kaffeservicevärd och vill ge service i världsklass i världsklass till sjukhuset. Vi använder oss av löpande urval så sök redan idag.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Coors räkning en student som kan jobba två dagar i veckan till deras kaffeservice på sjukhuset. Tiderna som passen gäller är från 07:00-16:00 och du ska ha möjlighet att jobba varannan lördag samt ett vardagspass i veckan, i första hand måndagar annars onsdagar. Det kan även förekomma extrapass vid behov.

Nya Karolinska Solna (NKS) är projektnamnet på det moderna universitetssjukhuset invid Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Projektet kommer att resultera i ett av världens mest hållbara universitetssjukhus där vården bedrivs integrerad med forskning och utbildning. Det nya sjukhuset har precis öppnat för patienter. Nybyggnationen kommer vara helt färdig 2018.

Coor Service Management har fått i uppdrag att drifta hela Nya Karolinska Solna – ett projekt helt unikt i sitt slag. Därför söker vi dig som lockas av tanken av att få spela en viktig och avgörande roll för att ett av Sveriges främsta sjukhus ska fungera optimalt och ha rätt förutsättningar för att kunna utföra bästa möjliga vård.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tillsvidare.

ARBETSUPPGIFTER
Som kaffeservicevärd kommer att vara Coors ansikte utåt och leverera service i världsklass till de anställda på sjukhuset. Arbetsuppgifterna kommer att vara att fylla på och rengöra kaffemaskinerna i personalrummen på sjukhuset. Miljön kan stundtals vara stressig och trång så det är viktigt att kunna anpassa sig till det ibland stressiga miljön.
Du kommer att röra dig på ett sjukhus så det är viktigt att du inte känner dig obekväm i sjukhusmiljö.

Det här är en utmärkt chans för dig att få ett extrajobb på sidan av dina studier i ett av Europas modernaste sjukhus. Ditt arbete kommer att inledas med en kortare introduktion. Du ska kunna jobba varannan helg samt minst en vardag i veckan.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som
* Är student på minst 50% och har minst ett halvår kvar på dina studier


* Goda kunskaper i svenska i tal
* Är tillgänglig för jobb varannan lördag samt minst en vardag i veckan
* Har tidigare erfarenhet av att arbete med att ge service av någon form. Du kommer att schemaläggas utefter din tillgänglighet men det förekommer även pass med kort varsel så det krävs att man är flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av service och har ett service minded förhållningssätt.


Som person är du öppen, positiv och gillar att bemöta människor. Eftersom du kommer att arbeta i en sjukhusmiljö är det viktigt att du är ansvarstagande, hjälpsam och prestigelös då arbetsuppgifterna kan variera från högt till lågt. Då du kommer att jobba i ett sjukhus är det självfallet en förutsättning att du känner dig bekväm i en sådan miljö.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Flexibel arbetstid. Du ska finnas tillgänglig för jobb en vardag i veckan samt varannan lördag.
* Placering: Nya Karolinska Solna
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


Varaktighet 6 månader eller längre
Löneform Enligt avtal

Klicka här för att söka jobbet

Academic Work

http://www.academicwork.se

Yrkesområde:

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

6:e Februari 2018

Plats:

Stockholm

Fler annonser från samma företag

IT-support till storbank i Stockholm! Data & IT Stockholm

Självgående Byggingenjör inom statik och beräkning till... Bygg / Hantverk Jönköping

Linux Security Developer to Atlas Copco Stockholm

Teamchef inom el- och mekunderhåll till Maintpartner me... Teknik / Ingenjör / Drift Örebro

HR Shared Services Specialist sökes till Nynas AB Admin / Ekonomi Stockholm

Consultant Manager till Academic Work i Umeå Admin / Ekonomi Västerbotten

Miljösamordnare till Bharat Forge Kilsta i Karlskoga! Teknik / Ingenjör / Drift Örebro

Liknande jobb på jobbaextra

Telefonförsäljare av hjärtstartare i Jönköping Försäljning / Butik Jönköping

Telefonförsäljare av hjärtstartare i Växjö Försäljning / Butik Kronoberg

Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Saltsjö-Duvnäs 1-2 h... Extrajobb / Övrigt Stockholm

Parkarbetare semestervikariat Industri / Transport Örebro

Semestervikarier sökes till Grängesberg Industri / Transport Dalarna

Parkarbetare säsongsanställning, Örebro, Karlskoga och ... Industri / Transport Örebro

Telefonförsäljare av hjärtstartare i Gävle Försäljning / Butik Gävleborg

0.20451283454895