Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

If söker deltidsanställda försäkringsrådgivare till sitt flagshipkontor

Publicerades: 6:e December 2017 Sista ansökningsdagen: 7:e Januari 2018


Vill du utvecklas inom kundservice och söker ett betydelsefullt och meriterande arbete? Drivs du av att jobba tillsammans med engagerade kollegor och vill lära dig mer om försäkringsbranschen? Nu har du chansen hos If!

OM TJÄNSTEN
If söker ytterligare försäkringsrådgivare till deras Inbound avdelning. I din roll kommer du att besvara inkommande samtal och arbeta i ett öppet kontorslandskap tillsammans med resterande kvälls- och helgspersonal vilket skapar möjlighet till ett nära samarbete med dina kollegor och din teamleader. Dina arbetstider kommer variera efter behov med en anställningsgrad på 50% eller 65% fördelat mellan klockan 16-21 på vardagar och 9-18 på helger.

Din nya tjänst inleds med en 6 veckors lärarledd utbildning för att du ska få förutsättningar för att lyckats bra i din nya roll!

If är även ett av de företag som kommit med på vår undersökning YPAI som en av de 100 mest attraktiva arbetsgivarna för vår målgrupp Young Professionals. Det som är viktigt för målgruppen när de väljer arbetsgivare är bra ledarskap, trevliga arbetskollegor samt bra lön och förmåner. Ett citat från en svarstagare är att If är ett företag som ger ”bra förutsättningar för ett trevligt arbete”, något som helt stämmer överens med vår bild av If!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos If. Läs gärna mer om hur det är att jobba på If som bolag på deras hemsida.ARBETSUPPGIFTER
Som försäkringsrådgivare kommer din huvudsakliga uppgift vara att besvara inkommande samtal från Ifs nuvarande kunder. Ditt fokus i samtalen kommer vara att ge en god service och att besvara generella frågor gällande försäkringar samt avtals- och fakturafrågor. Du säkerställer även att varje kund du pratar med är rätt försäkrad efter sitt behov genom att informera och vägleda kunderna enligt din expertis.

Tjänsten passar dig som är student eller önskar ha en anställningsgrad på 50% eller 65%. Du har en önskan om ett extrajobb som är meriterande och ser att du kan kombinera dina studier med ett arbete. Tjänsten passar även dig som av annan anledning söker en deltidstjänst, kan arbeta varierade tider och dagar och vill jobba på en arbetsplats som satsar mycket på att du som medarbetare ska trivas på jobbet!

VI SÖKER DIG SOM
* Har arbetslivserfarenhet av ett serviceinriktat yrke
* Har som lägst gymnasial utbildning
* Talar svenska och engelska obehindrat då du har kontakt med kunder på båda språken
* Har vana av att arbeta med datorer

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom kundservice eller försäljning samt om du har arbetat inom försäkringsbranschen eller annan likvärdig bransch.

Som person är du relationsskapande, detta innebär att du agerar utåtriktat och med värme söker kontakt med nya människor. Du har en personlig mognad vilket gör att du utstrålar trygghet och kan förhålla dig på olika sätt anpassat till situation. Du arbetar bra med andra människor och är lyhörd för andras synsätt vilket gör att du har en god samarbetsförmåga. Vidare tar du självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter och är initiativtagande i att sätta igång aktiviteter mot ett önskat resultat, detta för att tillsammans med ditt team bidra till Ifs mål om att ge hög service till deras kunder!

ÖVRIG INFORMATION


* Start: 5 Februari
* Omfattning: Deltid, 50% eller 65%
* Lön: Fast lön
* Placering: Mölndal
* Kontaktuppgifter: Recruitment Consultant Filippa Lundgren filippa.lundgren@academicwork.se eller Recruitment Administrator Julia Berglöv julia.berglov@academicwork.se.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ifs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på julia.berglov@academicwork.se under kontorstid. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
If har idag 3,6 miljoner kunder i hela Norden och arbetar aktivt för att erbjuda försäkringar och service av allra högsta kvalitet. Detta gör dem genom att jobba med att förbättra deras tjänster och har ett stort fokus på sin absoluta styrka – sina medarbetares kompetens och engagemang! If är en mångsidig arbetsplats då deras arbetsuppgifter och roller kräver rätt person för jobbet, vilket gör att både utbildningsbakgrund och erfarenhet hos deras medarbetare varierar. Det är en öppen, inkluderande, ärlig och förtroendefull arbetskultur med en tydlig förväntning på att alla tar ansvar och initiativ. If vill att deras kunder ska känna att det lönar sig att välja dem, något som du i rollen som försäkringsrådgivare direkt kommer kunna bidra till att de känner!


Varaktighet 6 månader eller längre
Löneform Enligt avtal

Klicka här för att söka jobbet

Academic Work

http://www.academicwork.se

Yrkesområde:

Försäljning / Butik

Anställning:

Deltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

7:e Januari 2018

Plats:

Göteborg, Göteborg

Fler annonser från samma företag

Studerande ekonomi- och VD-assistent sökes till snabbvä...

Studenter sökes omgående till produktionsavdelning hos ... Industri / Transport Stockholm

Teknikentusiast som vill bidra till en bättre värld Teknik / Ingenjör / Drift Stockholm

Juniora el-installatörer till extrajobb vid sidan av st... Admin / Ekonomi Örebro

TALENT SOURCER FINANCE TILL ACADEMIC WORK Admin / Ekonomi Stockholm

Webbutvecklare inom Asset Management till atea Data & IT Stockholm

Junior teknisk projektledare till Epecon Bygg / Hantverk Stockholm

Liknande jobb på jobbaextra

Extrajobb i livsmedelsbutiker för studenter i Göteborg... Försäljning / Butik Göteborg

Noggranna ålderskontrollanter sökes Försäljning / Butik Göteborg

Naturskyddsföreningen söker miljöengagerade studenter t... Försäljning / Butik Göteborg

Vill du ha ett extrajobb? Försäljning / Butik Göteborg

PlayStation söker extrapersonal - Göteborg Försäljning / Butik Göteborg

Butikssäljare Circle K extra vid behov Eriksberg/ Göteb... Försäljning / Butik Göteborg

Eventpersonal/säljare extrajobb i Strömstad Försäljning / Butik Göteborg

0.21450996398926