Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Personliga assistenter i Motala

Publicerades: 11:e September 2017 Sista ansökningsdagen: 11:e Oktober 2017


Vi söker härmed personliga assistenter, timvikarier till en rullstolburen kvinna med diagnosen MS boende i Motala. Du som söker tjänsten kommer hjälpa till med de flesta uppgifter i vardagen såsom hjälp med hygien, förflyttningar, matlagning, transporter (färdtjänst eller kollektivtrafik). Har du som söker tjänsten erfarenhet eller kunskap av att arbeta med personer med MS ser vi det som en stor fördel. Vidare är det viktigt att du som söker tjänsten är lugn, trygg, har tålamod och ser möjligheter när problem dyker upp. Tillsammans med den assistansberättigade, kollegor, godman och chef ska vi verka för att möjliggöra ett så bra liv för den assistansberättigade som det bara går.

Du som söker tjänsten bör vara en lugn trygg kvinna med stort tålamod. Erfarenhet eller kunskap av att arbeta med personer med MS eller liknande diagnoser ser vi som en stor fördel. Har du som söker tjänsterna erfarenhet av arbete inom vården eller psykiatrin ser vi även det som ett plus. Du som söker tjänsten ska vara inställd på att jobba med en kvinna som har svårt att acceptera sin situation och vara beredd på att hjälpa henne för att hantera hennes tillkortakommanden och se möjligheten att utveckla arbetet. Du som söker tjänsten ska kunna ta och hantera frustration och oro hos den du kommer jobba åt. Då det även förekommer en hel del lyft så är det bra om du som söker tjänsten har god fysik. Utbildning i lyftteknik kommer dock ske på arbetsplatsen. Vidare är det viktigt att du som söker tjänsten är bra på att samarbeta. Vi vänder oss i första hand till dig som jobbar eller studerar på deltid och vill jobba extra.

Du kommer att arbeta hemma hos den assistansberättigade i hennes lägenhet på väster i Motala. Lägenheten är handikapsanpassad med de hjälpmedel som krävs för att möjliggöra assistansen. Utifrån gällande förutsättningar kommer man som personal arbeta dubbelt mellan 07.00-11.00 enkelt mellan 11.00-17.00, dubbelt mellan 17.00-23.00 samt sovande jour på natten. Vidare så har vi regelbundna möten för att få en så bra situation som möjligt och även behovsvikarier är välkomna att delta på dessa.


Löneform För samtliga anställningar gäller avtalsenlig timlön med tillkommande jour och OB ersättning. Vi på HPL Assistans erbjuder även våra anställda friskvårdersättning på 2500 kr (>50%) och 1250 kr (<50% samt timvikarier).


Ansökan skickas till patrik@hpla.se

HPL ASSISTANS AB

http://www.hpla.se

Yrkesområde:

Extrajobb / Övrigt

Anställning:

Antal platser:

3

Sista ansökningsdag:

11:e Oktober 2017

Plats:

Motala, Östergötland

Fler annonser från samma företag

Personliga assistenter i Motala Extrajobb / Övrigt Östergötland

Personlig assistent - Eskilstuna (timvikarier) Extrajobb / Övrigt Södermanland

Liknande jobb på jobbaextra

Personlig assistent sökes till Ålberga Extrajobb / Övrigt Östergötland

Hemtjänstmedarbetare Extrajobb / Övrigt Östergötland

Personlig assistent sökes till en kille på 10 år Extrajobb / Övrigt Östergötland

Frösunda Omsorg AB i Mjölby med omnejd söker personliga... Extrajobb / Övrigt Östergötland

Vi söker personliga assistenter som vill jobba som timv... Extrajobb / Övrigt Östergötland

Student sökes för givande extrajobb! Extrajobb / Övrigt Östergötland

Flexibel assistent sökes Extrajobb / Övrigt Östergötland

0.42480397224426