Jobb i fokus

sommarjobb Studiecoach, det flexibla extrajobbet

Vi söker dig som fyllt 18 år och studerar. Vi erbjuder dig:
  • Flexibla arbetstider
  • Meriterande extrajobb
  • 125-190kr i timmen
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Lönekonsult till LRF Konsult i Vänersborg

Publicerades: 18:e Juni 2017 Sista ansökningsdagen: 30:e Juni 2017


Vill du arbeta som lönekonsult i ett företag med stark värdegrund, långsiktigt ägande och i en yrkesroll där du utmanas och utvecklas? Då är det här tjänsten för dig!

StudentConsulting söker nu för LRFs räkning en lönekonsult till Vänersborg. Rekryteringen kommer gå genom oss och LRF hänvisar ansökningar och frågor till StudentConsulting. De söker nu ytterligare en person till sin löneenhet för att stötta kunder i löneprocessen. Som lönekonsult på LRF kommer du att ansvara för hela löneprocessen för flera företag i olika branscher. Du kommer att ha kontakt med kunder, organisationer och myndigheter. Lönekunderna är företag med allt ifrån 1 till ca 100 anställda, du arbetar proaktivt och levererar med högsta kvalitet.

Uppdraget är ett rekryteringsuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av LRF Konsult i Vänersborg. Tjänsten är på heltid, dagtid, tillsvidare. Startdatum är tilltänkt i september, och rekryteringsprocessen beräknas vara klar innan midsommar.

Din profil
Krav för denna tjänst är:
- Eftergymnasial utbildning inom lön
- Några års erfarenhet av lönehantering, gärna i konsultroll från byrå
- Systemvana samt ett starkt intresse för affärssystem

Idealiskt har du arbetat på en byrå mot flera olika branscher och kollektivavtal. Du trivs bra med kundkontakten och det affärsorienterade, serviceinriktade arbetet som konsult. Du har tidigare erfarenhet av HogiaLön Plus, och ännu hellre Fortnox Lön, och vill gärna lära dig mer för att kunna hjälpa kunder med användning av digitala lönesystem.

Du är van att ta eget ansvar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Som person är du prestigelös, tycker om att jobba i team och tar gärna initiativ för att utveckla och förbättra verksamheten.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!


Varaktighet Tillsvidare
Löneform Fast lön

Klicka här för att söka jobbet

StudentConsulting

www.studentconsulting.com

Yrkesområde:

Admin / Ekonomi

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

30:e Juni 2017

Plats:

Vänersborg, Älvsborg

Liknande jobb på jobbaextra

Handledare/Jobbcoach till Meritportföljen, Borås Admin / Ekonomi Älvsborg

0.53752183914185