Jobb i fokus

my acadamy
Studiecoach, det flexibla extrajobbet

Vi söker dig som fyllt 18 år och studerar. Vi erbjuder dig:
- Flexibla arbetstider
- Meriterande extrajobb
- 125-190kr i timmen

Läs mer

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Servicetekniker

Publicerades: 9:e Januari 2017 Sista ansökningsdagen: 13:e Februari 2017


Som servicetekniker på anläggningen arbetar du offensivt och förebyggande i produktionsmiljö med underhåll och förbättringar av komplex maskinutrustning samt felsökning av mekaniska och elektriska system. Arbetet innebär stort eget ansvar och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom våra arbetsområden. Du kommer arbeta såväl enskilt som tillsammans med övriga medarbetare i teknikgruppen. Vidare samarbetar du med produktionen och övriga verksamheter. Samtidigt som du arbetar självständigt blir du en del av Linköpingsanläggningens viktiga teknikgrupp. Vidare kommer du att arbeta nära produktionens personal.


HKScan Sweden är en del av HKScan-koncernen. Företaget har fyra produktionsanläggningar i Sverige, Skara. Linköping, Halmstad och Kristianstad samt försäljningskontor i Stockholm. Linköpingsanläggningen är en av de största anläggningarna och ett av regionens största privata företag med cirka 600 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av huvudprocesserna slakt, styckning, konsumentpackat samt charktillverkning. I vår roll som marknadsledare driver vi den snabba branschutvecklingen och arbetar systematiskt på samtliga nivåer i organisationen med utveckling.
För mer information om företaget se www.hkscan.com

Du har teknisk gymnasiekompetens eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har givetvis en teknisk förståelse och analytisk förmåga samt goda kunskaper inom ett eller flera av områdena elinstallation, elektronik och automation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser främst att du är en serviceinriktad och självgående person med stort kundfokus. Du är inte rädd för att ta egna beslut och du trivs i en miljö där du får arbeta med problemlösning. Det är meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin.

HKScan är Nordens ledande köttexpert. Vi säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder finns inom detaljhandeln samt food service-, industri- och exportsektorerna. Våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar produkter till närmare 50 länder. År 2015 hade HKScan en omsättning på cirka 1,9 miljarder euro och omkring 7 400 anställda.


Varaktighet Tillsvidare

Klicka här för att söka jobbet

HKScan AB

http://www.hkscan.com

Yrkesområde:

Teknik / Ingenjör / Drift

Anställning:

Heltid

Antal platser:

1

Sista ansökningsdag:

13:e Februari 2017

Plats:

Linköping, Östergötland

Fler annonser från samma företag

Sommarjobb Produktionen 2017 Industri / Transport Östergötland

Servicetekniker Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Säsongsarbete Produktionen Industri / Transport Östergötland

Liknande jobb på jobbaextra

Säsongsvärdar till naturum Tåkern Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Vaktmästare/Tågförare Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

PC- och servicetekniker, extraarbete Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Fastighetsskötare i Mjölby sommaren 2017 Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Elkrafttekniker till Vattefall Services Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Fastighetsskötare i Motala sommaren 2017 Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

Handledare Juniorlaget Teknik / Ingenjör / Drift Östergötland

0.32972002029419