Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Blogg 100 igen

Publicerat 4:e Mars 2017

Den första mars startade bloggutmaningen Blogg100. Det innebär att man ska göra minst ett inlägg om dagen i 100 dagar i sin blogg. 


Jag har försökt innan, första gången kom jag till 37 inlägg. Efter det kom jag av mig, minns inte nu varför. Jag antar att det var för att jag valde att vara ganska bred i mitt bloggande, men ändå hålla mig inom min yrkesbransch. Till slut blev det för svårt att skriva i ämnet. Principen är ungefär som här, men här får jag bättre uppslag; jag pratar om jobb helt enkelt. Ger tips, berättar om min vardag i jobbsökande eller min vardag de dagar jag har jobb. Och lite diverse annat som kan gynna ens väg till jobb. Som att plugga till exempel, som jag börjar planera för nu. Men här har jag aldrig haft svårt för att få ihop ett inlägg. Jag har hållt på i fem år nu, tror jag. Det är jättekul och jag hittar alltid något jag kan skriva om.


Andra gången blev bra tre inlägg, jag var nog inte tillräckligt motiverad helt enkelt. 


Nu är jag då igång igen. Denna gången är jag väldigt smal i mitt val, jag ska blogga om reklamfilm. Dessa reklamfilmer som Ibland är störande moment – är tvprogrammen till för reklamen kan man ju undra ibland? Om nu företag lägger så mycket pengar och tid i reklamfilm, se till att göra dem bra då. Och se till att filmerna publiceras inte bara på tv.


Jag brukar kunna somna under dessa inslag vilket är störigt då jag kanske vill se en bra film. Så istället för att lyckas somna måste jag ju nu fokusera på reklamen med lite analys light, bedöma varför de är så bra eller dåliga. 


Läs gärna min blogg på ingrita.se/blogg

Kommentera


0.026774883270264