Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Jobba på Liseberg i Sommar!

Publicerat 11:e Januari 2017

Liseberg söker just nu personal inför sommaren! Liseberg har i många år varit en oerhört attraktiv arbetsplats där gemenskapen bland de anställda sägs vara något utöver det extra. Jag har försökt ta reda på allt som kan vara bra att veta för dig som funderar att jobba på Liseberg. Sista ansökningsdag 2017-01-25!


Hur söker jag jobb på Liseberg?


Liseberg har på sin hemsida lagt ut alla sina lediga tjänster som går att söka. Du söker jobbet via länk. Ansök här


De tar även emot spontanansökningar ifall du för tillfället inte hittar något som passar. Du kan även välja att prenumerera på jobb. Vilket innebär att du kommer få mail när någon tjänst i det område du valt söks. (OBS! Viktigt att komma ihåg är du måste aktivt söka tjänsten, bara för att du får ett mail om den innebär inte att du sökt). Länk till alla jobb, intresseanmälan och jobbprenumeration 


Vad krävs av mig för att söka?


På Liseberg finns det många olika restauranger och alla har inte samma krav. Genomgående hos alla är är dock att de föredrar om du har en restaurangutbildning i botten.


Liseberg söker dig som är:


- Initiativrik
- Noggrann
- Förmågan att vara uppmärksam på gästernas behov
- Lagspelare
- 18år eller fyller 18 år senast, den 23 Juli 2017


Vad har jag för arbetsuppgifter?


På Liseberg kan du jobba inom många olika områden. Vill du läsa mer om varje specifikt områden gör du det här. Genomgående handlar arbetet på Liseberg om att du som anställd ska göra kunden mer än nöjd. Du kommer träffa 100-tals gäster varje dag och du ska se till att de får en upplevelse som överträffar deras förväntningar.


Nedan är en lista över några av de områden du kan jobba inom på Liseberg.


Restaurang- och Cafébiträde Fastfood
Entrévärdar/Kassörer
Butiksbiträden
Lyckohjulsbiträden
Spelbiträden
Attraktionsförare
Gastar
Kaniner
Restauranger á la Carte
Personalrestaurangen Café- och Restaurangbiträde


Vad får jag som anställd?


Du får jobba i ett team av människor som ofta har mycket roligt ihop både på jobbet och utanför. När jag har pratat med personer som har jobbat och jobbar på Liseberg är sammanhållning och alla de nya kompisar man lärt och lär känna, det allra bästa. De finns exempelvis en anordnad “korpenliga” där de olika jobbområdena på Liseberg spelar fotboll mot varandra och efter jobbet på söndagar samlas man ofta och umgås hemma hos någon eller på en bar som sen ofta avslutas på Park lane där stor del av folket som jobbar i Göteborg möts och festar.


Liseberg har kollektivavtal med Kommunal, vilket skyddar dig om något tvist eller liknande uppstår. Pengar tjänar du, men kanske inte lika bra som du gör på lager eller i hamnen. Efter jag har hört mig omkring ligger lönen runt 100-120kr/h beroende på ålder och erfarenhet. Därefter tillkommer OB och sen finns det specifika jobb där du tjänar mer.


Tips från Jonny Jobb:


“När du skickar in din ansökan kommer du få önska vart du vill jobba. Men mitt råd är att var inte för kräsen i dina önskningar. Liseberg har mottot, “en lisebergare är öppen för att arbeta på hela Liseberg.” Du kan absolut önska någon specifikt som du drömmer om. Men lägg exempelvis då till i slutet av din ansökan att du är öppen för nästan alla jobb och älskar nya utmaningar. Det är även viktigt att du med noggrannhet väljer ut dina referenser, liseberg kommer med största sannolikhet kontakta dessa om du blir aktuell för tjänsten".
Sök jobbet

Kommentarer

Ida 11:e Januari 2017

Liseberg är bäst! Började jobba där efter jag slutade gymnasiet. Fått så många nya vänner :))

Kommentera


0.027570009231567