Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Nya tag då...

Publicerat 8:e Januari 2017

Nu skriver vi 2017 och vissa har kanske bestämt nya mål inför året. Sluta röka, gå ner i vikt, leva hälsosammare osv.


Eller så struntar man i det och lever på som vanligt. Vi hade gäster hemma hos oss nyårsnatten, en av gästernas nyårslöfte var att fortsätta att inte röka... Det verkar som nyårslöftetiden är lite passé. Nåja, på gymmen är det väl som vanligt – trångt några veckor framåt. 


Jag hade inga nyårslöften, men tänker väl ändå ta nya tag med vissa saker ändå. Nytt år är ändå ett sätt att starta upp, göra någonting bättre. Så, att jag kommer mer aktivt söka jobb är väl mitt främsta mål.


Jag har börjat röja bland mina grejor. Verkligen välgörande, allt skit man smalar på sig kan tynga ner en och hämma en. Jag försöker ge röjningen någon timme per dag. Vissa grejor lägger jag ut på försäljning eller skänker via sociala medier. Någon har redan nappat. Och det är ju ett bra sätt att nätverka, kanske vi kan hjälpa varandra att rekommendera oss framåt till andra jobb!!?


Idag för ett år sedan exakt blev jag opererad för brusten blindtarm. En milstolpe, jag slutade ju dricka mjölk och kaffe efter det. Gick ner 10 kg, eftersom jag också åt mindre portioner sedan dess. 

Kommentera


0.026270866394043