Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Roligt uppdrag

Publicerat 2:e December 2016

Mitt idoga nätverkande sår lite frukt nu. Ett långsiktigt arbete. Mycket minglande (vilket dock inte blvit så mycket av det här året) och Facebook som en nätverksportal, hjälper till.


Jag har ju sytt mycket i mina dagar. Eftersom jag inte är normalt byggd kan jag inte ha formsydda plagg  som klänningar och kavajer eftersom plaggens midja sitter 3-4 cm för långt ner på mig. Det blir en bubbla i ryggen och det ser ut som jag är kutryggad. Vill man ha sådana plagg får man alltså sy dem själv. Jag brukar ju också gilla färgglatt och det är inte heller så lätt att hitta i butikerna.


En väns vän sökte sömmerskor till ett kommande projekt och jag nappade på det. Plagg som skall sys i siden. Själva plagget i sig är av enkelt snitt, men en detalj är lite avancerad. Jag har nu provsytt just den detaljen – jag ville prova om min symaskin fixade materialet och även om jag klarade av det såklart.


Inom kort får jag utklippta tygdelar och det är bara till att sy igång. Ska bli kul. Fem plagg ska jag sy. Hoppas det går bra, isåfall kan det bli fler projekt framöver.


Jobbet fakturerar jag via faktureringsföretag, jag använder FrilansFinans.

Kommentera


0.027320861816406