Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Gratis CV genom oss

Publicerat 16:e November 2016

Visste du att vi erbjuder alla våra medlemmar ett snyggt kostnadsfritt CV?


När du har skapat din arbetssökarprofil kan du välja att spara ner din profil som ett CV. Lätt som en plätt. Sen kan du skriva ut det, skicka till arbetsgivare eller nu vad du känner för. En arbetssökarprofil gör det dessutom möjligt för arbetsgivare att hitta & kontakta dig! 


Viktiga tips till dig som vill ha det stilrenaste CV:et och den bästa arbetssökarprofiler:


1. Fyll i profilen så fullständigt som möjligt. Ju mer information du lämnar, desto enklare blir det för    arbetsgivarna att hitta dig och skapa en så bra bild av dig so möjligt.


2. Var ärlig och noggrann när du fyller i uppgifterna i din profil. Se till att det du skrivit i fritextfälten är   välformulerat och rättstavat. Kontrollera också att de meriter och utbildningar du angivit verkligen har blivit rätt. Låt gärna någon av dina vänner titta på din profil och ge dig feed back.


3. Lägg lite extra kraft på att skriva några rader om dig själv under avsnittet ”Presentation”. Här har du chansen att visa vem du verkligen är och berätta om vad du vill jobba med


4. Skicka alltid med ditt peronliga brev när du skickar dit CV. Tänk på att de ska hänga ihop. T.ex. Samma     textil, färger osv.


5. Använd gärna foto på dig. Undvik dock foto med familjen eller foton tagna ute på korgen. Proffsigt ska det vara. Du har säkert någon i din bekantskapskrets med en systemkamera, ta hjälp av denne :)


6. Anpassa dit cv efter jobbet du söker. Försök belysa de sidorna av dig som du tror att företaget uppskattar. Var specifik, vad en arbetsgivare söker varierar från företag till företag.


Skapa ditt CV här. När du skapar ett kostnadsfritt konto hos oss kommer du dessutom göra det möjligt för arbetsgivare att hitta dig. Har du redan en profil? Logga då in och omvandla din profil till ett stilrent CV

Kommentera


0.027166843414307