Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hur får jag jobb på Intersport?

Publicerat 14:e Oktober 2016

Jobba på Intersport!


Hur söker jag jobb på Intersport?


Du hittar alla Intersports lediga tjänster på deras hemsida. Du kan också registrera ditt CV som gör det enklare för dem att hitta dig när jobb dyker upp. Om du känner för att vara lite mer personlig har de en länk med kontaktuppgifterna till deras butiker


Vad krävs av mig för att söka?


-Erfarenheter av försäljning, i butik är att föredra. Något som ses som mycket meriterande är om man       jobbat inom sporthandeln tidigare.
-Utövar någon form av sport och lever ett aktivt liv
-Glad, positiv och serviceinriktad
-Vilja utvecklas, ständigt sträva framåt


Vad har jag för arbetsuppgifter?


Personlig försäljning/rådgivning till kunder, iordningställning av butiken, förberedelse av den mekaniska försäljningen och packa upp varor. Huvuduppgiften blir då alltså att varje dag se till att varje besök i butiken blir en positiv upplevelse för kunden.


Vad får jag som anställd?


Intersport följer kollektivavtal. Vilket innebär att vilket innebär att du kan räkna med en lägsta lön på 120kr/h. Om du är över 18 år. Är du däremot under 18 år år får du räkna med en lägsta lön runt 80kr/h. Utöver det kommer du få erfarenheter inom service och kassa.


Jonny Jobb tipsar:


“Väldigt få tjänster annonseras under deras lediga tjänster, ge inte  upp för det! Kontakta den butik du vill jobba för. Var inte rädd för att ta personlig kontakt med butiken. Ta med ditt CV och ditt goda humör. Som arbetsgivare kan det vara skönt att få ett ansikte på den sökande. Ta dessutom med ditt CV och lämna. Kan garantera dig att det ökar chanser till att det blir läst”


Tryck här för att komma till Intersports lediga tjänster. Om du vill registrera ditt CV gör du det här. Kontaktuppgifterna till deras butiker hittar du här.


 

Kommentera


0.026740074157715