Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Så får du jobb på Willys!

Publicerat 11:e Oktober 2016

Hur söker jag jobb på Willys? 


Du hittar alla Willys lediga tjänster på deras hemsida. De uppdaterar sin sidan dagligen. För tillfället finns det ca 45 lediga tjänster runt om i landet hos Willys, här hittar du dem.


Vad krävs av mig för att söka?


- 18år
- Matintresserad
- Gymnasial utbildning och kassaerfarenhet uppskattas
- Stark servicekänsla som är van vid att ta ansvar
- Trivas med att arbeta fysiskt och i högt tempo
- Goda svenskkunskaper i både tal och skrift.


Vad har jag för arbetsuppgifter?


Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalité


Vad får jag som anställd?


Som anställd på Willys omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”. Vilket innebär att om du är över 18 år kan du räkna med en lägsta lön på 120kr/h. Utöver det kommer du få erfarenheter inom service och kassa.Vill du läsa mer om Willys som butik, gör du det här. Jag har också skrivit om hur du söker jobb på bland annat Burger king, Elgiganten, Clas Ohlson, Intersport, HM, Stadium mm. Se mina inlägg här

Kommentarer

Leo Collett 2017-02-27 27:e Februari 2017

Hej!
Mitt namn är Leo Collett. Jag är 20 år och bor i Stockholm tillsammans med min flickvän. Jag söker nu nytt arbete då jag sa upp mig från mitt förgående. Innan så jobbade jag som personlig assistent åt en CP-skadad person. Jag tyckte att jobbet var kanon men jag är nu sugen på något nytt. Nu söker jag till er då jag tror att det kan vara en ny start för mig, och att få lära mig nya saker. Jag är en glad, lugn person som gillar att ta nya utmaningar. Jag är stresstålig och ser framåt på saker.
Mitt huvudintresse är musiken. Jag har spelat trummor, gitarr och bas i snart 10 år, mitt huvudinstrument är trummor. Jag spelar i band och har gjort det i snart 7 år. Det är viktigt för mig att det finns bra kemi i en grupp. Samma sak gäller på arbetsplatser. Jag är nyfiken på just detta jobb då jag känner mig redo att ta ett steg längre och upptäcka nya möjligheter! Jag är även matintresserad!
Det skulle vara en ära att få jobba hos er samt få denna chans och kunskap!
Vänliga Hälsningar,
Leo Collett

farsath 27:e Februari 2017

Farsath heter jag och är 28 år. Jag har kommit från London till Sverige och har svenskt medborgarskap. I botten är jag civilingenjör men har jobbat som medarbetare I Coop, som personlig assistent, vid McDonald’s, arbetsledare i Irland vid ett byggkonstruktion företag och för närvarande I Max Restaurang.

Jag är omtänksam som person, engagerad, social och anpassar mig efter läge.
Jag tycker om att möta nya människor vilket reflekteras även i arbetet vid Max där jag dagligen möter nya kunder.
Talar svenska och engelska men även tamil och hindi.

Kommentera


0.029425859451294