Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Adrelaninkickad

Publicerat 8:e Augusti 2016

Igårkväll var det avslutning på Ystad Jazz Festival och min och min mans favoritartist var bokad som sista konsert.


Avishai Cohen, från Israel spelar ståbas. Med sig har han en pianist och trummis. De spelar en mix av klassiskt, folk och jazz. Sjukt bra. Publiken är blandad vilket också är roligt. Allt från ungdomar upp till pensionärer. Trion inledde med Continuo, vilken är en av mina favoritlåtar.


Konserten började kl 2200 och varade ca 1,5 timme. Vi var alltså hemma halvett på natten. Jag skulle gå upp igen kl 0115. Jag hade inte sovit mycket mer än två timmar totalt innan jag skulle upp igen för att dela ut mina tidningar. Jag fick förmodligen en adrelaninkick, för rundan gick bra, jag blev minsann färdig tidigare än mina tidigare rundor. Blev alltså färdig kl 06, vilket har varit mitt mål att klara. Bränsleförbrukningen blev också lägre idag vilket ju också är positivt.


Ordinarie bud blir klart halvfem förvisso! Det kommer jag garanterat inte att klara (jag har två veckor kvar på vikariatet), och det är inte heller viktigt för mig. Primärt är att tidningarna blir utdelade innan kl 06. Och för den delen går det inga bussar hem innan kl 0530 ändå.

Kommentera


0.026892900466919