Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Tvingad utbildning

Publicerat 16:e April 2016

Vi blev kallade efter kl 18 till en s k utbildning - som var obligatorisk.


Vissa av oss timjobbare ifrågasatte tydligen detta, tyckte att de inte var tvingade att komma ifall de inte fick betalt. Nu är det ju en förening och det kanske inte är vad man kan kräva av en förening.


Föreningen ser å andra sidan till att vi är uppdaterade kunskapsmässigt, vi får gå yrkesinriktade utbildningar som oftast är förlagda på två heldagar per gren. Dessa får vi inte timlön för, å andra sidan behöver vi inte betala utbildningen.


Utbildningen häromkvällen var egentligen inte direkt en utbildning. Första halvan (innan fikan) var snarare en beskrivning av verksamheten nationellt. Andra halvan gick ut på grupparbete kring att förbättra föreningen. Jag hamnade bland två av styrelsemedlemmarna. 


Det jag kunde sammanfatta av alla kommentarer var att vi behöver bli bättre på kommunikationen, både internt och externt. Hemsidan har jag från dag ett tyckt vara gammaldags, den är inte ens responsiv (går inte att läsa på mobiler allltså) och informationen uppdateras sällan. Synd och skam! Vi behöver en kommunikatör eller informatör helt enkelt. Visade mitt intresse (igen) för styrelsen, så vi får väl se hur det går vägen.


 

Kommentera


0.027053117752075