Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Stockholmskt

Publicerat 11:e April 2016

Djärva kontraster står det i rubriken i Metros vårmodeanalys.


Linne och skinn – En vinnande kombo i vår!Foto: Metromode.se Artikel: Petra Tungården


För nollåttor är det tydligen modigt att kombinera svart och vitt. Man kan också vara extra modig och blanda in en till färg, som grått! Eller beige... Suck, tristess! I Stockholm finnes inga andra färger vad det verkar. Och svart eller vitt är egentligen inte färger. Förvisso är det djärva här att blanda lin med läder. Wow, vad modigt! Inte direkt... (Måste vara en färgmiss att kavajen ser ut att vara rosa, i papperstidningen är den beige).


När jag jobbade på företaget kring mode gick vi på modemässor. Två gånger om året men aldrig i Stockholm. Inköparen ansåg att deras mässa var för feg. Vi åkte till Köpenhamn och Paris istället. När det på de mässorna var nedtonat och diskret kom det beiga, gråa, svarta fram.


Jag följer slaviskt det nördiga tv-programmet Project Runway när det sänds, repriserna är lika roliga var gång. Men när den svenska motsvarigheten visades blev jag uttråkad. Givetvis med bas i Stockholm och så fort det ska skapas något avantgardiskt, festfint, praktiskt etc så blir samtliga kreationer svarta. Visst, svart är elegant men lite för säkert och tråkigt. Inget att vinna en tävling med, tycker jag. 

Kommentera


0.027168035507202