Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Passa på!

Publicerat 29:e Mars 2016

Jag ska resa utomlands småningom och inser att det är dags att uppdatera passet.


Fr o m första mars går det inte längre att droppa in på passexpeditionen, man skall boka tid först. Helt ok för mig, att sitta flera timmar i kö på stället känns inte så effektivt.


Nu är det bara så att det är visst inte så smidigt att boka tid varken via telefon eller på nätet heller! På telefon får man vänta lääääänge och på internet finns inga tider att uppnå. Inga tider alls!! Dessutom är det en gräns på förbokning på två månader.


Irriterande! Jag hittar gott om tider i norra Skåne, men det blir isåfall ett heldagsäventyr med buss som transportmedel. Dessutom kostar då bussresan mer än själva passet, känns ju ovärt.


Efter att ha gormat på Facebook och käftat med någon stackars personal i telefon, kollar jag igen i bokningsfunktionen. Nu helt plötsligt finns det tider i Trelleborg, cirka en månad senare dock. Helt ok, men databasen verkar svajig. Överbelastad?! Har hela Skånes befolkning kommit på alldeles i detta nu att de behöver pass, eller? Tror inte det är så. Eftersom systemet är nytt så är det väl instabilt. Men grymt irriterande när det inte funkar.


Man får vara ute i god tid, precis som vanligt!

Kommentera


0.026526927947998