Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Prosit!

Publicerat 20:e Februari 2016

Så blev jag också smittad! Hostar, nyser, snorar och har feber sedan i onsdags.


Jag blev väl smittad av barnen på skolan i måndags gissar jag. Min pencillinkur var lägligt nog slut den dagen till råga på allt och jag var väl därför extra mottaglig, eftersom immunförsvaret kollapsar pga antibiotikan. 


Jag jobbar också på simträningen och som tur är får jag fortfarande vara på torra land. Det är märkesvecka och jag får äran att föra protokoll, skriva märkeslappar som barnen sedan visar upp vid försäljning. Jag sköter försäljningen också således.


I torsdags hade jag trepack näsdukar med mig, jag snöt upp alla under de fyra timmar jag hade passen. Fredagar är så att säga vila för min del och det var ungefär vad jag orkade med. Peaken av förkylningen kom visst då.


Idag lördag är jag något bätte även om jag nyser och snorar fortfarande. Äter febernedsättande, vilket jag egentligen är emot – kroppen har feber för att rensa ut – men jag har simpass både idag och imorgon. Jag behöver pengar och klubben är kort om folk. 


Nästa vecka är det sportlov och jag har inga timjobb inbokade. Kalendern är i princip tom. Nej, sysslolös är jag inte. Jag har några hemsidor att ta hand om.


 

Kommentera


0.027003049850464