Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Black Friday

Publicerat 28:e November 2015

Mailen översvämmas av erbjudande från nyhetsbrev, annonser i tidningarna basunerar ut rabatter. Tvreklam kampanjar. Det är Black Friday. 


Fenomenet har dykt upp i Sverige tydligen. Amerikanernas version av mellandagsrea. Det är ju nu de firar Thanks Giving och sista fredagen i november är alltså klämdagen då köpmännen behöver tillströmning i butikerna för att få svarta siffror. 


Helt ok, kan jag tycka. Jag välkomnar Halloween och även då denna Black Friday just för att slippa bli påmind om jul. Jag gillar jul, men jag vill uppleva den endast i december och inte en dag före första advent! Att butiker julpyntar mm redan i början av oktober är befängt. När väl julen har kommit är man så trött på den så man kräks. Alla älskar vi och längtar vi efter julen, men det kan bli för mycket av det goda också.


Jag åkte till Emporia (köpcentrat utanför Malmö) för att uppleva fenomenet. Trodde väl inte det hade nått ut till tröga malmöiter, men fel hade jag. Första målet var Sephora (sminknördarnas paradis) men det var smockfullt och långa kön till kassan gjorde att jag tvärvände. Hittade dock andra butiker som hade betydligt rymligare, fick köpt mig annat roligt. För det var jag värd (har inte shoppat loss på länge) och prylarna var dessutom på rabatt!

Kommentera


0.027130126953125