Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Känd från tv

Publicerat 8:e November 2015

Simträning hela dagen...


Jag tillsammans med en tränare håller lektioner för Fiskar i den stora bassängen. Av någon anledningen är vi oftast två tränare, vi ska vara tre. Men antagligen är orsaken att som tränare tycker vissa inte att det är kul att vara i kallt vatten flera timmar. 


Jag däremot överlever med min våtdräkt, jag har väl dessutom blivit härdad pga sommarlektionerna i havet. Jag är hellre i bassängen och hjälper barnen än står vid kanten och gastar. 


Efter passen ska jag även duscha barnen och överlämna dem till föräldrarna (som väntar i ett avtalat omklädningsrum). I början av terminen fungerar inte detta så bra, men nu är alla inkörda på rutinerna och duschning osv blir oftast färdig lite tidigare. 


Jag fick lite tid över och ställde mig vid de andra banorna och instruerade lite. Grupperna där är Hajar, dvs steget över Fiskar. Det är ju lite äldre barn och de lär sig nu även fjärilsim. De höll på med bröstsim och vissa av barnens teknik var faktiskt aningen sämre än vissa av barnens i våra grupper (Fiskarna alltså).


Jag hann också se i ögonvrån en kvinna som satt vid kanten och vakade över sin son som simmade just bland Hajarna. Jag tyckte jag kände igen henne och jag kunde inte låta bli att gå fram och fråga. Jodå, det var hon, känd från tv! En av mina favoriter faktiskt. Det händer spännande saker även i lilla byn jag bor i! 


 

Kommentera


0.028359174728394