Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Lustigt på AF - del 4

Publicerat 11:e Juli 2012

Under mitt vikariat var jag inskriven på AF, jag sökte utbildningar under tiden. Vår arbetsförmedling hade en studievägledare men bara några få timmar en gång i veckan. 


Ganska torr person och oinspirerad enligt mig. Jag hann prata med henne lite kort på plats, men jag hade ju inte bokat tid så jag fick ju snällt lomma där ifrån. Vi kom överens om att hon skulle kontakta mig på min mobiltelefon när hon hade en tid för mig.


Det gjorde hon också, då satt jag i att-göra-möte på jobb och kunde inte ange någon tid att boka då. Jag svarade åtminstone och bad att få återkomma (Kluvet där för jag tycker inte om att prioritera mobilen under möte, och eftersom det var ett viktigt telefonsamtal kunde jag heller inte ignorera att svara).


Studievägledaren blev märkbart irriterad och snäste att jag får väl ringa tillbaka då när jag har tid... Jag ringde tillbaka men förmodligen då hon inte hade mottagning. Hon tog alltså emot beställningar och möten under sina två timmar i veckan vad det verkade? Varför snäste hon överhuvudtaget?


Uppenbarligen var principen att eftersom jag ändå hade jobb så var jag inte intressant nog att hjälpa. Men skulle jag vänta tills mitt vikariat varit över hade jag missat sista ansökningsdag till högskoleutbildning. Vikariatet slutade i juli, dvs en månad före teminsstart. Välkommen till verkligheten arbetsförmedlingen, eller nåt...

Kommentarer

Ingrid Trabajando 12:e Juli 2012

visst är det lite komiskt! :-)

Anna 12:e Juli 2012

Underbart roligt.

Kommentera


0.028103113174438