Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Full rulle!

Publicerat 30:e Augusti 2015

Det är mycket nu!


Som, så att säga arbetslös, har jag jättemycket att göra nu. Hinner inte fylla i mina arbetsrapporter. Å andra sidan är jag inte arbetslös, jag har ju mina timjobb. Och därför ligger inte rapporteringen i prio heller. 


I dagarna tre har jag nu jobbat i butik som demopersonal. Fredag, lördag och söndag. Det är fantastiskt hur trött man kan bli av att typ stå på samma ställe och rabbla samma sak hundra gånger per dag. Packa upp varor, dela ut dem osv. Borde inte vara så ansträngande, men när man kommer hem är man rent tom och trött.


Ica Maxi hade en kampanj riktat mot barn och lagom till skolstart och lönehelg, var det här projektet lite större än vanligt. Det var utformat som en tipsrunda och det var utplacerat flera stationer ute i butiken där barnen skulle göra något. Till exempel att rita, sopsortera (symboliskt), svara på frågor. De fick i den första stationen frågeformuläret, en penna och en ryggsäck. I den andra skulle de leka lite med en speciallera, nästa station sortera olika symboler för att förstå varför man sopsorterar. Och i målet där jag stod skulle de fotografera sig (om de ville), få lite produkter såsom, tandkräm, tandborste, munskölj, dryck, leksak, ballong och en frukt ilagd i sin ryggsäck. Tandprodukterna fanns i olika smak och färg och skulle också tas hänsyn till ålder (tandkräm, tandborste till barn under sex år, munskölj till de äldre barnen). Barnen skulle också välja en frukt av tre. Jag hade fullt upp med andra ord. 


Oron var kanske att föräldrarna skulle tycka illa vara, dvs butiksbesöket kanske upplevas som mer stressigt än vanligt? De flesta föräldrar verkade iallafall tycka det var positivt; barnen blev ju glada. Då blev ju föräldrarna också glada.

Kommentera


0.02689790725708