Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Regn, regn, regn...

Publicerat 30:e Juli 2015

En liten strimma sol på morgonen vid frukosten gjorde en hoppfull.


Det gick dock fort över. Redan på väg till stranden började det regna. Sedan höll regnet i sig. Hela dagen. Inklusive blåsten. Den här sista veckan har man varit mätt på ovädret, blåst och regn är inte särskilt roligt.


Men trots oväder kommer simskolebarnen och de är inte dittvingade av föräldrar, barnen vill minsann själva! Helt underbart. Man kan inte annat än beundra dem!


Själv står man vid strandbrynet (när det regnar och blåser alltså, särskilt denna sista veckan) varje gång man ska gå i, våndas och man vill bara åka hem. Men så får jag en liten hand att hålla i och därmed hjälpa barnet att gå i vattnet. Vi går i tillsammans och barnet känner sig tryggt och törs möta vågorna och det kyliga vattnet. Vattentemperaturen har varit runt 16-17 grader hela veckan. Man bara smälter och ens ovilja går över direkt. 


Det är det som gör att jag gärna vill göra detta nästa år också. Trots tråkvädret har det varit fantastiskt kul, inspirerande och lärorikt.


Kul när man ser hur snabbt barnen lär sig, bröstsim är svårt. Inspirerande för trots att barnen fryser och skakar vill de bada och lära sig. Och jag tog själv lärdom av att 16-gradigt vatten är trots allt behagligt. Har man badat i 11-gradigt vatten är ju allt därutöver bara bättre!

Kommentera


0.027064800262451