Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Överraskningen

Publicerat 28:e Juli 2015

Det är nu sista veckan av simskolan. En månad har snart gått. Vi har haft några få soliga dagar, i övrigt har det varit mest blåst, regnigt, storvågigt och kallare än kallt.


Igår tog det mig två timmar att tina upp. Varm choklad, stor kopp te hjälpte inte. Till slut somnade jag en timme under filt och kroppsvärmen återkom äntligen. Man börjar tröttna på ovädret, det kunde liksom vara nog nu. Fördelen med ovädret är dock att vi slipper åtminstone trängsel på stranden och bryggan.


Men så mycket simlektioner i havet blir det ju inte. Vi får köra längre uppvärmning på land och simträna med de barn som vill och kan hantera de stora vågorna. Svårt det där med vågorna, verkligen! Vissa barn får vi helt enkelt bara jaga vågor med. Det tycker de förvisso är kul, det ger dem också en sorts vattenvana.


Vattentemperaturen håller sig stadigt kring 16-17 grader och det är faktiskt ok. Men blåsten gör att man fryser som en gris när man kommer upp. Vi har sju lektioner under förmiddagen och man går ju upp mellan varje. Jag önskade att det hade funnits en bastu eller att toan kunde varit uppvärmd (det är där jag byter om och det är en kamp att få av och på kläder när man är stelfrusen, man torkar ju inte heller när huden är kall). Vattnet från kranen på toan känns till och med varmt, trots att det bara är kallvatten... Åtminstone en varm dusch hade varit ok.


Idag upptäckte vi minsann att det finns en varm dusch vid en av hoddorna (=liten stuga). Utomhus. Synd då att det bara är tre dagar kvar av detta simskoleäventyr...

Kommentera


0.02727198600769