Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Ringrostig

Publicerat 26:e Maj 2015

Jag älskar ju att nätverka och mingla. Fantastiskt eftersom jag är blyg av mig. Men har fått inse att tar man inte kontakt får man inga kontakter heller.


Nu har det inte blivit så mycket minglande av och när man väl kommer iväg på något nätverksmingel är man lite ringrostig och inte så gåpåig som man kanske brukar vara.


Mina visitkort är dessutom slut! Bra kombination där, det är liksom grafiska formgivares vanligaste uppdrag. Roligt är det också att göra.


Dessutom är jag numera kluven hur jag ska presentera mig. Ja jag vet vad jag kan, men har svårt att sedan berätta hur och i vilken form jag verkar. Jag är inte egenföretagare, jag vill ha anställning, timjobbar utanför min kunskapsbas. Jag kan slira ut i min beskrivning lite för mycket, lite utöver vad som lyssnaren tycker är intressant såklart. 


Mina hemsidor är ouppdaterade. Jag har tre... En av dem kommer jag inte justera, den är också äldst. Den är från utbildningen och den får vara som den är, som kuriosa. De andra två håller jag på att justera i, vilka ser enbart stökiga ut. Det är ju lätt att gå vilse i sin egen kompetensbas, man har ingen distans till sig själv. Man ser liksom inte utanför lådan. Det är däremot mycket lättare när man ska lyfta andras varumärke och budskap. Skomakarens barn typ...

Kommentera


0.027608156204224