Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Jag vill tacka #1

Publicerat 17:e Januari 2015

Det första seriösa nätverksminglet jag gick på var hösten 2011. Det hette Meet & Greet och anordnades av Marie Nordström


Jag har skrivit lite om minglet tidigare och det nog var det bästa jag gått på. Ever! Det var den bästa starten jag kunde få, eftersom vi fick praktiskt öva på att mingla rätt! Inget fel i de övriga minglen jag varit på, men jag har haft stor nytta av vad jag lärde mig på detta det första Meet & Greet som då Marie Nordström drev. En verkligt bra start för mig. Utan det minglet hade jag varit så mycket sämre på att nätverka.


De flesta av de personer jag bytte visitkort med har jag fortfarande intensiv kontakt med, en del uppdrag/arbete har det också genererat. Facebook var och är en utmärkt plattform att hålla fortsatt kontakt.


Marie har en fantastisk förmåga att koppla ihop folk med utgång från deras respektive förmåga och efterfrågan. Även om inte Meet & Greet är så aktivt i Malmö längre, så fungerar sociala medier som kanal att knyta ihop kontakter, och Marie använder såklart bl a Facebook till detta.


Tack Marie Nordström!

Kommentera


0.02661395072937