Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Fotograferad

Publicerat 28:e December 2014

Jag har några fotografer i mitt nätverk. En av dem anlitade jag nyligen. Lani Noreke är otroligt duktig på att fånga just ens positiva personliga drag. Hon kan verkligen fånga ljuset, glimten i ögat, det vackraste ögonblicket. Förhoppningsvis kan hon göra underverk med mig också...


Eftersom min hemsida behöver fräschas upp, både layout- och innehållsmässigt, behöver jag lite fräscha porträtt också. De jag använder nu är från 2009 - verkligen dags att förnya sig alltså. Det är absolut värt att anlita en fotograf för sina profilbilder.


Jag har en idé om hur de ska disponeras och skissade rufft upp det för fotografen. Främst behöver jag liggande format så att det passar in i sidhuvudet både i Linkedin, Facebook, Twitter, Google+, YouTube, hemsida mfl (Sidhuvud - för er som inte vet - är den översta bilden som oftast är lika bred som webbfönstret). Alltså ville jag ha foto med mycket bakgrund på bredden. Gärna neutral bakgrund så jag kan redigera lite mer om så behövs. Kanske också kunna lägga in text i fotot, då ska det inte vara så mycket skärpa i bakgrunden således. 

Kommentera


0.035022974014282