Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Jobrapido - för många klick bort

Publicerat 21:e Oktober 2014

Jag prenumererar på Jobrapidos nyhetsbrev. Får dem väl en gång i veckan eller så.


Jag prenumererar på många jobbsajter, men denna undrar jag egentligen varför jag följer. Blir mest irriterad.


"Fler än 10 nya jobbannonser för Webbredaktör, etc" står det i ämnesraden. Trevligt kan man ju tycka, i själva mailet anges hur många jobb som annonseras inom t ex Kommunikatörer osv. Man skall alltså klicka på länk för att komma till hemsidan och listningen. Gott så.  


Men när man klickat sig vidare visar det sig att man kommer till en ny länklistning, samtliga tio har inget med webbredaktör eller kommunikation att göra. T ex Inköpskoordinator, Jurist, Säkerhetsanalytiker, Konsultsäljare, Byggsäljare, Systemspecialist, Utbildningskoordinator... Möjligen är Varumärkesstrateg närmast sökkriteriet. Vill man läsa mer om tjänsten måste man klicka sig vidare ytterligare en gång till. Då har jag redan tröttnat.  


Och i slutet rena annonser som länkar till hemsidor som mest informerar om olika yrken, i det här fallet om kommunikation. Sponsrat av Google-annonser.  


Känns meningslöst att prenumerera på detta nyhetsbrev. I stort informationsbrus måste man fånga intresset tidigt. Det blir avprenumeration på Jobrapido, tack för den här tiden. Borde hetat Jobultrarapido...

Kommentera


0.027428150177002