Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Röstlös och rastlös

Publicerat 29:e September 2014

Pinsamt, men denna vikarie blev sjukskriven. Har gått hemma nu och kraxat i en vecka.


Min röst är mitt verktyg och kan jag inte prata kan jag inte riktigt lära ut. Skollektionerna i textilslöjd har några andra fått vikariera i. De vikarierar för vikarien, knasigt... Även kurserna som nu startat igång som jag håller, har fått bli framflyttade.


I torsdags hade jag tappat rösten fullständigt. Upptäckte jag. Jag skulle på en intervju på morgonen, men ringde i god tid för att avboka eftersom jag även hade feber. Personen svarade inte så det blev telefonsvar. Men jag fick inte fram ett ljud! Viskande meddelade jag att jag smsade istället. Personen ringde strax tillbaka, skrattade och sa att det var det roligaste meddelande hen fått. Man borde ha lagt ut det på YouTube, eller något! Nåväl, vi bestämde att vi skulle kontaktas några dagar senare, då rösten var tillbaka.


Min telefon ringer inte mycket, jag sköter det mesta kommunicerandet genom sms, sociala medier och email. Men just denna dag ringde det fyra gånger! Är inte det lustigt!? 


Nu är jag våldsamt trött på det eviga hostandet och hesheten. Har nyss varit hos vårdcentralen och fått tid i eftermiddag till läkare. Hoppas jag får ut knarkbrygden - Cocillana Etyfin - så jag kan få jobba igen.


 

Kommentera


0.02682089805603