Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Fritid

Publicerat 23:e Juni 2012

Som jobbsökande har man gott om fritid. Eller?


Utnyttja dagarna - utöver telefonerande, platsannonsletande och ansökningsskrivande - till att nätverka. Nätverka är inte enbart att affärsmingla, fika etc.


Gå på föreläsningar t ex! Det finns många som är gratis - eller som inte är så dyra - och tar i regel en timme i anspråk. Jag var på en intressant i våras som gav, tja, bättre självförtroende helt enkelt. Visst, på en timme hinner man inte redogöra så mycket, men man kan ändå få ut något litet extra och bra nog infomation av det.


Den föreläsningen jag nu pratar om var av och med Torkild Sköld som pratar om företaget Jag AB, dvs hur man leder (och lever) sitt liv. Han har ledarskapsutbildningar och här syftar han ju till att leda sitt eget liv med bättre självförtroende. Mycket intressant och man fick ett nytt fokus och mer positivt tänkande när man gick därifrån. Positivt tänkande behöver man massor av, i synnerhet när man ska söka jobb.


Gå gärna på hans föreläsningar, han turnerar runt i landet med sin Flow Show. Eller kontakta honom, han kan säkert ordna en föreläsning på en ort i din närhet. Prenumerera på hans nyhetsbrev, följ honom på Facebook - så får nu reda på var och när han föreläser nästa gång. Detär värt det, jag lovar!

Kommentarer

Ingrid Trabajando 4:e Juli 2012

Tack själv, jag har sökt länge jag också. Jag tror starkt på nätverkandet. Igår fick jag tips om ett jobb via en kontakt. Hade jag inte varit öppen med att jag söker jobb osv så hade jag inte fått veta om det jobbet. Har sökt jobbet nu så vi får väl se vart det landar! :-)
Och kämpa på med sökandet, Zoran. Vad söker du för jobb?

Zoran 28:e Juni 2012

Jag har letat lediga jobba länge nu. Jag tycker du har bra vägar att hitta lediga jobba. Så tack!

Kommentera


0.02728796005249