Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Moment 22

Publicerat 9:e Augusti 2014

I juli pratade jag med mitt fackförbund, bl a om inkomstförsäkring. Personen i telefonen kollade och menade att jag var berättigad försäkringen men jag behövde anmäla mitt intresse, vilket hen vad jag förstod aktiverade under samtalet. Jag dubbelfrågade och hen bekräftade att jag inte behövde göra något mer. Trodde jag...


Igår fick jag brev från facket, de påminner om blankett jag ska fylla i för att aktivera inkomstförsäkringen!? Okej, det kan jag göra, men då behöver jag liksom en blankett att fylla i...


Mitt svar:


"Ni efterlyser ansökan om inkomstförsäkring från mig. Jag pratade per telefon med er i början av juli om inkomstförsäkring och vad jag förstod blev jag av personen jag pratade med registrerad per automatik till inkomstförsäkring under samtalets gång.

Går jag in och kollar på Mina Sidor så är jag anmäld på Inkomstförsäkring sedan 2001...?

Jag har således inte skickat någon blankett eftersom jag inte fått någon blankett och ej heller uppfattat som om jag skulle behöva göra detta då det gjordes under samtalet.

Om jag nu behöver skicka en blankett behöver jag få en blankett jag kan fylla i och skicka... Jag hittar ingen blankett på er hemsida. Ni får gärna skicka en digital blankett (pdf) via mail så kan jag omgående skicka ansökan tillbaka.
Såvida jag inte redan är registrerad...

Tack på förhand."


Moment 22 liksom...


 

Kommentera


0.027693033218384