Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Handläggaren, del 2

Publicerat 30:e Juli 2014

Jag fick ett direkttelefonnummer till min arbetsförmedling, till chefen där visade det sig.


Chefen lovade att en annan handläggare skulle ringa inom en dag. Ungefär två timmar senare ringer en handläggare. Personen låter blassé (tuggade tuggummi också, lät det som...).


Nja, den handläggaren kunde inte bokas upp för möte, hon trodde mest att hon skulle svara på någon akut fråga. Men jag kunde ju gå till kontoret, de har öppet mellan [hon rabblar upp tiderna]. Mm, jag är läskunnig så det visste jag redan.


Eller så kunde jag gå dit ett visst datum i augusti mellan kl 13-15, då har de öppet hus, föreslog hon! Fint, den dagen fyller jag jämnt. Visserligen ämnar jag kanske inte vara hemma den dagen, men hade kanske inte heller tänkt att fira min dag på arbetsförmedlingen... Men det kanske hade varit annorlunda, hålla festen där. Öppet hus som öppet hus. Billigt och bra!


Jag påpekar detta, men ingen återkoppling på det lustiga i det hela. Nej, varför förväntade jag mig det alls? Istället upprepar hon att jag kan ju gå dit när de har kontorstid mellan [hon rabblar upp tiderna] - eller så kan jag ju gå dit när de har öppet hus [hon rabblar upp tiderna]. Detta upprepar hon tre gånger.


Jag tror jag väntar tills min handläggare är tillbaka...

Kommentera


0.026814937591553