Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Visitkort

Publicerat 23:e Juni 2012

Ska man nätverka utanför sociala medier dvs ute bland folk är det ju praktiskt att ha visitkort att lämna ut som minne. 


Det finns internationella visitkortstryckeri på nätet, man beställer enkelt via deras hemsida. Det är oförskämt billigt och runt två veckor senare har du en låda visitkort levererat i din brevlåda.


VistaPrint och Moo är de största. Enkelt att beställa och kostar någon hundralapp för 200 ex. Det finns en uppsjö av mallade visitkort där. Lägg tid på att leta bland dessa mallar, de flesta suger men orkar man gräva igenom kan man hitta någorlunda snygga och framförallt tydliga sådana.


Använd hellre mall än att göra ett eget original själv. Word är inte lämpar sig inte att göra visitkortsoriginal i!


Fokusera på visitkortets utseende och budskap. Har du möjlighet anlita gärna någon som kan det här med varumärke så gör det. Det skadar inte med lite marknadsstrategitänk i jobbsöket, du marknadsför ju dig själv, typ företaget Jag AB så att säga. En tydlig logo (ditt namn) med en ev symbol, färgval etc, titel, länkar (ev hemsida) och kontaktuppgifter.


En devis/payoff är också bra att ha med. Den ska förmedla ytterst kort och avskalat vad du är/kan/vill. Det är sådant en varumärkesbyggare att bra på att skala fram. Det jobbet är som regel dyrt förvisso, det är ju ur detta hela företagsprofileringar byggs upp - men det finns folk som är arbetslösa även i den yrkekategorien som kanske vill hjälpa dig. Eller du har någon som känner någon som jobbar inom området...


Kolla även upp vad lokala tryckerier tar för att fixa visitkort. Kommer du upp i större upplagor och vill ha leverans inom några dagar är digitaltryckerier i orten nära dig faktiskt billigare. Och säkert bättre! 

Kommentera


0.026834011077881