Senaste från våra bloggare

Visa alla bloggar »

Hitta lediga jobb via bransch

Sök personal via bransch

Jobb i fokus

sommarjobb Ett utvecklande och roligt extrajobb där du gör skillnad! Det perfekta studentjobbet - bli Studybuddy idag.

Vi söker dig som:
  • Studerar på universitet eller gymnasium.
  • Har fyllt 18 år.
  • Bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund.
Läs mer och sök jobbet!

Vårdepp...

Publicerat 27:e April 2014

Jag har inte bloggat på ett tag, jag är nere i en vårdepp antagligen. Allt jag funderar kring landar i gnäll, irritation, bitterhet och hopplöshet. Känns ju inte så roligt att blogga då.


Jag  är/var också aktiv i projektet Blogg100 som startade 1 mars. Det innebär att man ska göra minst ett inlägg per dag i hundra dagar. Jag valde att blogga från min egen hemsida, som är ganska nystartad och tänkte därför att jag skulle få upp lite intresse på den. Det funkade kan jag säga, det tog bara några dagar så hade jag bra statistik på den. Jag kom till 37 inlägg, sen blev det tillfälligt stopp. Eftersom jag själv styr över innehållet blir ibland friheten lite för stor... Lustigt nog så handlar mitt senaste inlägg om att pausa, vilket jag - ehr - visst också gjorde.


Jag gästbloggar just nu också för ett event i Malmö som fokuserar på internet. En heldagsseminarium med ca tio föreläsningar som alla berättar om intressanta ämnen kring allt som har med internet att göra, riktat till främst småföretagare (eftersom det är den målgruppen som brukar besöka eventet). Eventet sker två gånger om året och samlar intresserade från nästan hela Skåne. Mitt uppdrag här är att rapportera om vad föreläsarna pratade om, riktat till dem som till exempel inte kunde gå på eventet. Vi var två som bloggade den dagen. Några inlägg är kvar att publicera, för min del två till.


Det är ändå inte pga av allt bloggande som det blev lite tyst här. Jag kände helt enkelt inte att jag kunde skriva något bra, inspirationen var helt borta. Men förhoppningsvis är jag igång nu.


 

Kommentera


0.026731014251709